Tuorein sisältö

Uncharted: Legacy Of Thieves -kokoelma saapuu mahdollisesti PC:lle lokakuussa

11.09.2022 klo 11.00 | Luettu: 1399 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Näyttää mahdollisesti siltä, että tämän vuoden tammikuussa PlayStation 5:lle ilmestynyt Uncharted: Legacy Of Thieves -kokoelma on vihdoinkin saapumassa myös PC:lle.

Sony ja pelinkehittäjä Naughty Dog julkistivat Uncharted 4 -pelin ja sen Uncharted: The Lost Legacy -lisäosan ehostetusti samaan pakettiin kasaavan kokoelman saapuvan PS5-konsolin lisäksi myös PC:lle mutta tammikuun julkaisun jälkeen tietokoneversiosta ei ole tihkunut lisätietoa julkisuuteen ennen kuin vasta nyt.

Muutamat tarkkasilmäiset ja hyvällä ajoituksella varautuneet pelaajat nimittäin onnistuivat huomaamaan, että Epic Games Store oli päivittänyt pelin kuvauksen 19. päivä lokakuuta olevalla julkaisupäivällä sekä lisätiedolla, että pelin Epicin kaupasta ennakkotilanneet saavat kaupan päälle Sullyn uuden merilentokoneen Fortniteen liitimen skiniksi.



Vähemmän yllättäen vahingossa julkisuuteen lipsahtaneet tiedot poistettiin pian mutta tietenkin pelaajat ehtivät jo dokumentoimaan vahingossa tapahtuneen vuodon. Tosin julkaisupäivän ja Fortnite-ennakkotilausedun lisäksi Uncharted-pelisarjan ensimmäisen virallisen PC-version tarkemmista yksityiskohdista, kuten mahdollisista parannuksista tai grafiikkatiloista ei kauppasivulla vielä ollut tietoa.

Jos nyt vuotanut julkaisupäivä pitää paikkansa, niin hyvin todennäköisesti Uncharted-kokoelman sisällöstä tullaan kuulemaan pian lisää virallisesti myös Sonyltä, sillä pelin julkaisupäivään ei ole enää jäljellä kuin hieman yli kuukausi.

Lähde: RockPaperShotgun

V2.fi | Mikko Seppänen
< Assassin's Creed -pe... Reistaileeko Steam D... >

Keskustelut (2 viestiä)

vsodhgtwohi

11.09.2022 klo 20.53

kyl tosta ny ainakin 140 euroa vois pyytaa on siina niin kova tyo takana
lainaa
gaystation

14.09.2022 klo 23.04

Tuskin maltan odottaa päästäkseni jättämään tämän ostamatta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova