Tuorein sisältö

Remedy kehittää CrossFire 2:ta yhteistyössä korealaisen Smilegaten kanssa

28.07.2016 klo 15.00 | Luettu: 4734 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Suomalainen pelikehittäjä Remedy Entertainment on lyönyt hynttyyt yhteen korealaisen peliyhtiön Smilegaten kanssa kehittääkseen yhdessä jatko-osan Aasiassa äärimmäisen suositulle ammuskelupelille CrossFire. Yhteistyöstä kerrottiin Shanghaissa China Joy 2016 -konferenssissa.

Remedy kertoi eilen työstäneensä CrossFire 2:n tarinamoodia "jo jonkin aikaa", ja Remedyn väki vaikuttaa olevan varsin innoissaan projektista.

"Smilegate valitsi Remedyn tuodaksemme CrossFiren maailmanlaajuiselle yleisölle ainutlaatuisen tarinankerrontatyylimme, muistettavia hahmoja ja kekseliään pelattavuuden", Remedyn sivuilla kerrotaan.

CrossFire 2:n julkaisupäivää ei ole vielä julkistettu, mutta Remedy lupaa lisää tietoa pelistä lähiaikoina. Alkuvuodesta myös ruotsalainen Starbreeze ilmoitti työstävänsä uutta peliä CrossFire-sarjaan. Kyseessä saattaa olla jopa sama peli.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Tuholaistorjuntaa pi... Vuoden 2010 Darkside... >

Keskustelut (3 viestiä)

make

28.07.2016 klo 15.52 1 tykkää tästä

Tuleeko tähänkin jotain outoja esineiden leijumisjuttuja tai aikamatkustusta?
lainaa
hisfdgioh

28.07.2016 klo 17.08 1 tykkää tästä

No ainakin se näyttää ihan ekalta MaxPaynelta
lainaa
sgbfkasdfnj

28.07.2016 klo 17.33

Aasialainen bootleg versio counter strikesta. Smilegate ei ainakaan pelleile, ku levittää siipensä. Remedy tuskin oli halpa. Mielenkiintoista nähdä mitä remedy tekee FPS:n kanssa ja kun tarinan lähtökohta on terroristit vs. hyvät jätkät.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova