Tuorein sisältö

Uncharted-elokuva sai ties kuinka monennen vastuuhenkilön

31.07.2016 klo 11.00 | Luettu: 2195 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Kesän kynnyksellä kiitosta kerännyt Uncharted 4: A Thief's End laittoi nykytiedon mukaan sarjan pakettiin ainakin Naughty Dogin osalta, mutta Nathan Draken seikkailut eivät suinkaan ole vielä ohi. Jo pitkän aikaa työstössä ollut elokuvasovitus on ottanut nimittäin askeleen eteenpäin.

Variety kertoo käsikirjoitusvastuun päätyneet Joe Carnahanille. Mies tunnetaan parhaiten elokuvista The Grey, Smokin' Aces sekä The A-Team. Vaikka Carnahan on myös ohjannut elokuvia, tällä kertaa hän ei kuitenkaan asetu kameran taakse.

Kyseessä ei ole Carnahanin ainoa iso käsikirjoitusprojekti, sillä mies pakertaa parhaillaan myös Eli Rothin Death Wish -uusioversion parissa.

Uncharted-elokuvaprojektin taival on toistaiseksi ollut pitkä ja raskas. Alkuvaiheilla David O. Russellin oli määrä ohjata Mark Wahlbergin tähdittämä seikkailu, mutta suunnitelmat karikoituivat. Sittemmin ohjaajan pallilla ovat istuneet myös Neil Burger sekä Seth Gordon, mutta näistäkään ei lopulta saatu mitään konkreettista aikaan.

Tällä erää tiedossa on vain Carnahanin mukanaolo – sekä tietysti se tosiasia, että projekti on yhä elossa. Leffan oli määrä saapua kesäkuussa 2017, mutta nykytilanne vaikuttaa hitusen huonolta.

V2.fi | Markus Mesiä
< Deus Ex: Mankind Div... Reilut kesäloman lop... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova