Tuorein sisältö

Sony kertoi lisätietoa PS5:lle ja PC:lle ilmestyvästä uusitusta Uncharted: Legacy of Thieves Collectionista - alkuperäisen Uncharted 4 -pelin omistajat saavat päivityksen 10 eurolla

07.12.2021 klo 20.30 | Luettu: 909 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony on julkaissut lisätietoa aiemmin tänä vuonna julkistetusta Uncharted: Legacy of Thieves Collectionista, joka PlayStation 5 -julkaisun lisäksi tuo ensimmäistä kertaa pelinkehittäjä Naughty Dogin kehutun pelisarjan virallisesti myös tietokonepelaajien koettavaksi.

Kokoelma kerää yhteen ehostettuina Uncharted 4: A Thief’s End- (V2.fi:n arviossa 4,5/5) ja Uncharted: The Lost Legacy (V2.fi:n arviossa 4/5) -pelit sekä tarjoaa PS5:llä uusia ominaisuuksia, kuten 3D-tilaäänet.

Lisäksi PS5-konsolilla kokoelma tarjoaa pelaajille mahdollisuudella pelata pelejä kolmella uudella grafiikkavaihtoehdoilla:
- Fidelity mode tarjoaa parhaimman mahdollisen visuaalisen loiston 4K-tarkkuudella tähdäten 30pfs-ruudunpäivitykseen
- Performance Mode uhraa hieman ulkoasussa ja resoluutiossa mutta tähtää 60fps-ruudunpäivitykseen
- Performance+ Mode taas tarjoaa sulavimman mahdollisen pelikokemuksen tähdäten 120fps-ruudunpäivitykseen 1080p-tarkkuudella

Sonylla oli myös hyviä uutisia Uncharted 4- tai The Lost Legacy -pelin PS4-versioiden omistajille. Vaikka nämä eivät saakaan uutta ehostettua kokoelmaa ilmaiseksi, niin sekä fyysisen tai digitaalisen kopioin kummasta tahansa pelistä tai ne yhteen kasaavasta kokoelmasta omistava pelaaja, saa digitaalisen kopion uudesta Uncharted: Legacy of Thieves Collectionista 10 euron hintaan.

Rajoituksena on kuitenkin, että fyysisen PS4-kappaleen ja levyasemattoman PS5-konsolin omistajat eivät voi tarjousta käyttää hyväkseen, sillä pelilevyn täytyy olla aina sisällä konsolissa pelattaessa erikoishintaan päivitettyä uutta kokoelmaa. Tarjous ei myöskään koske Uncharted 4 -pelin PlayStation Plus -tilauksen kautta lunastaneita pelaajia.Sony myös vahvisti aiemmin julkisuuteen vuotaneen huhun, että uusi Uncharted-kokoelma ei tule sisältämään lainkaan alkuperäisten pelien moninpelitiloja.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection ilmestyy PlayStation 5 -konsolille tammikuun 28. päivä mutta PC-version julkaisupäivän ja tarkempia lisätietoja tietokoneversion sisällöstä Sony lupasi kertoa vasta myöhemmin.V2.fi | Mikko Seppänen
< Matrix-elämyskierrok... Halo Infinite hämmen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova