Tuorein sisältö

Pokemonit häädettiin Hiroshimasta ja holokaustimuseosta

09.08.2016 klo 15.00 | Luettu: 11933 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Pokemonien jahtaus Holokaustimuseossa aiheutti otsikoita sekä närkästymistä. Kun Hiroshiman muistomerkillä järjestettiin vuosijuhlaa, halusivat viranomaiset varmistaa, ettei harrasta tilaisuutta häiritä Pokemon Go -metsästyksellä.

Polygon kertoo, että Niantic oli myöntynyt pyyntöön ja alueelta poistettiin niin pokestopit, gymit kuin pokemonitkin.

Sama on tehty myös New Yorkin Holokaustimuseossa ja Niantic lupaa, että vastaavanlaisiin pyyntöihin reagoidaan myös tulevaisuudessa, mikäli pokemoneja esiintyy "epäsopivissa paikoissa".


V2.fi | Manu Pärssinen
< Suda51:n Playstation... Pelikortit pöytään: ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (5 viestiä)

Defaulted

Rekisteröitynyt 04.01.2011

09.08.2016 klo 16.20 3 tykkää tästä

Rassismi!!
lainaa
vhpdsighi

09.08.2016 klo 18.00 1 tykkää tästä

Taas vähän tämmöinen takaperinpano että jokaisen pitää ilmoittaa että haluavat pois ja miksi haluavat ja jos on tarpeeksi vakavat perustelut niin sitten palveluntarjoaja heltyy jos haluaa. Ihan kuin Google Mapsin sun muiden touhut
lainaa
MrTurd

10.08.2016 klo 10.44

Kun luultavasti se peli generoi pokemoninjätökset algoritmisesti, niin ei ole olemassa mitään listaa, josta jotain voisi poistaa. Sen sijaan on erityiset poisto- ja lisäyslistat paikoista, joista perusalgoritmin tuottamat kikkareet suodattuvat pois, tai joihin tulee sitä himoittua pokemoninpaskaa, vaikka perusalgoritmi ei olisikaan tuottanut mitään.
lainaa
Schnail

Rekisteröitynyt 11.11.2011

10.08.2016 klo 22.59 1 tykkää tästä

vhpdsighi kirjoitti:
Taas vähän tämmöinen takaperinpano että jokaisen pitää ilmoittaa että haluavat pois ja miksi haluavat ja jos on tarpeeksi vakavat perustelut niin sitten palveluntarjoaja heltyy jos haluaa. Ihan kuin Google Mapsin sun muiden touhut

Ole hyvä ja tee itse maailmanlaajuinen kartta, jossa pokemonit on poistettu epäsopivista paikoista. Pelkkä työn määrä ei tee hommasta mahdotonta, vaan myös se, että jokaisella on omat näkemykset siitä mikä on epäsopiva paikka pokemoneille.
lainaa
vshpbispgih

11.08.2016 klo 18.16

Laiskuus on surkea tekosyy. Ihan sama kuin jos joku liikennerakentaja tai trump-hotellit ilmoittaisivat että he tekevät valtatien summamutikassa koko maapallon läpi. Sitten kun jyräys on jo aloitettu niin alkaakin kuulumaan ininää että ei tänne saa tulla. Ainoastaan jossain Kiinassa tämänkaltainen toiminta tulee kysymykseen, 50 tuhannelle ihmiselle ilmoitetaan että tähän tulee pato ja teillä on kuukausi aikaa muuttaa. Jostain syystä vaan useat tahot ajattelevat että eihän tämmöisellä digitaalisvirtuaalisella koskemattomuuden rikkomisella ole mitään väliä.

Todellisuudessahan ei sellaista korpimaata ole johon ihmiset toivottaisivat pokemonit tervetulleeksi. Jopa pahimmat pokekerääjät varmasti vittuuntuvat jos oman ikkunan takana kulkee jotain hiippareita ympäri vuorokauden.

Joten suota siellä ja sitä toista täällä. Ja toki ainahan löytyy näitä hämärähemmoja jotka sanovat että kaikki on sallittua kunnes kielletään. Söpöille Poksuille ja niiden perässä juokseville ipanoille on vaan aika vaikea sanoa ei.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova