Tuorein sisältö

Pokémon Go helpottaa etäpelaamista entisestään

24.03.2020 klo 20.00 | Luettu: 908 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Niantic on jälleen helpottanut kotona eristyksissä istuvien Pokémon Go -pelaajien elämää julkaisemalla pelin sisäisessä kaupassa jo toisen etäpelaamisen mahdollistavan tuotteen. Tällä kertaa pelaajat voivat ostaa 100 kappaleen paketin Poképalloja vain yhdellä Pokékolikolla.

Niantic jo aiemmin tässä kuussa laajensi aluetta, jolla pelaajat näkevät pelikartalla Pokémoneja ja laittoi pelikaupassa taskuhirviöitä pelaajan luokse houkuttelevan incensen-esineen 99% alennukseen. Nyt siis kotona jumissa olevilla pelaajilla pitäisi olla kaikki mahdollisuudet pelata peliä huolimatta siitä onko lähistöllä Pokémon-saleja tai Pokéstoppeja.

Jos kuitenkin lähistöltä löytyy Pokéstop, niin niitä kannattaa nyt myös pyöräyttää sillä Niantic on myös lisännyt päivittäin avattavissa olevien lahjojen määrän 30 kappaleeseen sekä nostanut pelaajan hallussa olevien muille lähetettävien lahjojen määrän kahteenkymmeneen.

Lisäksi päivän ensimmäisen kiinni saatu Pokémon antaa kolminkertaisen määrän kokemuspisteitä sekä stardustia. Nianticin mukaan kaikki alennukset ja muut muutokset ovat voimassa toistaiseksi.

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Plague Inc. -peliin ... Call of Duty: Warzon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova