Tuorein sisältö

Suunnittelija pisti Pokemon Gon uusiksi - pelaisitko mieluummin tätä?

23.08.2016 klo 22.38 | Luettu: 7136 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Vaikka Pokemon Go:hon olisi kuinka koukussa, niin monikaan ei kiellä, etteikö se voisi parempikin pelinä olla. Käyttöliittymäsuunnittelija Wendy Borg tarttui tuumasta toimeen ja visioi, mitä Pokemon Go voisi olla - ehkä vielä jonain päivänä?V2.fi | Manu Pärssinen
< Kojiman peli saa lis... PlayStation 3 -pelej... >

Keskustelut (10 viestiä)

MJR2312

Rekisteröitynyt 03.09.2007

23.08.2016 klo 22.54 6 tykkää tästä

Hyviä ideoita. Surullista on, että suurin osa ideoista on aika peruskauraa, joten voi ihmetellä, miksei Niantic ole saanut näitä aikaan vielä tähän mennessä.
lainaa
Tingle

Rekisteröitynyt 19.04.2007

23.08.2016 klo 23.25

Eipä silti ratkaise Pokémon Menen perustavimpia ongelmia. Pokémoneja saa kävelemällä päin ja taistelut ovat kikkelivertailua ja ruudun hakkaamista. 99% pelistä on toistoa ja grindailua, vaikkei siinä ole mitään pelattavaa.

Kertoo kyllä GO:sta paljon kun pääsarjan peleihin viitataan sen rinnalla "peleinä".
lainaa
Tahvo

Rekisteröitynyt 18.01.2010

23.08.2016 klo 23.32

Itse testasin PokemonGo peliä ja tuli samanlainen kupla otsaan kun pelasin Final Fantasy X rämpytys peliä
lainaa
vhiprgnviprt

23.08.2016 klo 23.48

Tuo käytti tuntikausia kun piirteli kaavion jonka jokainen 2-25 vuotias osaisi unissaan

Joko Nianticilla tosiaan on idiootteja töissä tai sitten mentiin vaan "raha ratkaisee"-mentaliteetilla. Tavallaanhan Go onnistui ihan älyttömän hyvin kun vertaa suurinpaan osaa mobiilien shitwaresta
lainaa
Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

24.08.2016 klo 07.07 5 tykkää tästä

Tämä on se taso missä olettaisi minkä tahansa modernin laadukkaan mobiilipelin olevan.

Ottamatta enempää kantaa Pokemon Go:n julkaisuversioon joka oli lähinnä hiukan kiilloteltu yliopistokurssin lopputyö, on aivan käsittämätöntä miten paskasti Niantic on vetänyt tätä hommaa ja kuinka kymmeniä miljoonia pelaajia on jo hylännyt koko pelin.

Sitten kun community itse kehitti map-sovelluksia ja vastaavia joilla paranneltiin pelikokemusta, koska Niantic itse kädetti homman...ne kiellettiin ja blokittiin.

Hacker Newsin kommenttia lainaten:
"Niantic being selfish and not understanding their own game or the culture around it seems to have squandered one of the greatest opportunities a company has ever had."
lainaa
Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

24.08.2016 klo 08.35

Chat lähistöllä olevien ihmisten kanssa?

Vaatimukset:
-Tämänhetkisten serverien lisäksi teratavuittain palvelinkapasiteettia
-GPS-koordinaatteihin perustuva paikallistus jokaiseen chatviestiin
-Jokaisen pelaajan senhetkisistä koordinaatteista algoritmilla tietyltä etäisyydeltä viestit filtteröivä, massiivinen serverikuormittaja

AR-skannaus: vaatii toimivat sensorit kännykästä, mikä tarkoittaa että vähänkään halvemmilla kännyköillä et löytäisi pokemoneja yhtään sen paremmin kuin nytkään. Kokeilin omalla tabletillani(Asus Zenpad) ja siinä ei esimerkiksi tuntunut tuo liikkeiden seuranta onnistuvan oikein ollenkaan.

Loput ominaisuudet ovat juttuja mitä Niantic on sanonut itsekin haluavansa lisätä peliin, ja että niiden kehitys on koko ajan työn alla.

Se, että peli julkaistiin raakileena missä ei ollut kuin tasan tarkkaan ominaisuudet pallojen heittelyyn että PoGoa pystyi kutsumaan "peliksi", oli huono veto, varsinkin kun nyt on sitten nähty että kehitystyö seuraaville ominaisuuksille on aivan liian hidasta ja peli todennäköisemmin kuivuu kokoon ennen kuin mukaan saadaan puolet näistä vetonauloista.
lainaa
Cubisti

24.08.2016 klo 11.12

Varmaan ihan hirveästi haittaa Nianticia, Nintendoa ja Googlea, että tällä kertakäyttö vedätyksellä imaistaan markkinoilta useampi sata miljoonaa / miljardia dollaria, joten miksi edes tavoitella parannuksia kun vähemmällä saa enemmän?

Jopa minun 13-vuotias poikani kyllästyi peliin kolmen illan jälkeen.
lainaa
Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

24.08.2016 klo 17.53

Daealis kirjoitti:
Chat lähistöllä olevien ihmisten kanssa?

Vaatimukset:
-Tämänhetkisten serverien lisäksi teratavuittain palvelinkapasiteettia
-GPS-koordinaatteihin perustuva paikallistus jokaiseen chatviestiin
-Jokaisen pelaajan senhetkisistä koordinaatteista algoritmilla tietyltä etäisyydeltä viestit filtteröivä, massiivinen serverikuormittaja

Teratavut lienee pölyhiukkasia kun puhutaan tämän skaalan pelistä, jos tuollaista storagea edes jostain syystä tarvitsisi.

Ja mitä tuohon ja muihinkin vaatimuksiin tulee, niin nuo pätevät ainoastaan mikäli kyse on täysin putkiaivoisista straight forward-tyyppisistä ohjelmoijista joilla ei ole mitään käsitystä optimoinnista, eleganteista ratkaisuista, kuorman jakamisesta palvelimien ja clienttien välillä tai muustakaan samanlaisesta. Itseasiassa nykypäivän länsimaalaisilla standardeilla tuollaista henkilöä tuskin voi edes kutsua ohjelmoijaksi ellei puhuta Accenturesta, Tiedosta tms. firmoista jotka tietoisesti tuottavat paskaa koodia/softaa.
Muokannut: Bladekill 24.08.2016 klo 18.05 lainaa
vnpsigpni

24.08.2016 klo 20.04

Bladekill kirjoitti:
jotka tietoisesti tuottavat paskaa koodia/softaa.


Jos tuottavat tietoisesti niin nehän ovat sitten aika älykkäitä
lainaa
aaaaa

25.08.2016 klo 00.39

vnpsigpni kirjoitti:
Bladekill kirjoitti:
jotka tietoisesti tuottavat paskaa koodia/softaa.


Jos tuottavat tietoisesti niin nehän ovat sitten aika älykkäitä
he ovat tietoisia että tuottavat paskaa mutta eivät tee sitä tahallaan
lainaa

Kirjoita kommentti


171


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova