Tuorein sisältö

Batman: Arkham VR on valmis - studion unelmaprojekti vielä edessä

23.09.2016 klo 19.00 | Luettu: 3099 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Rocksteady on saanut valmiiksi virtuaalitodellisuuspelinsä Batman: Arkham VR. Eurogamerille antamassaan haastattelussa pelin tuottaja Dax Ginn kertoi, että peli on luovutettu Sonylle viime viikon aikana.

Ginnin mukaan studion tulevaisuudensuunnitelmia ei ole vielä toistaiseksi lyöty lukkoon. "Olemme nyt hyvin kadehdittavassa tilanteessa, jossa meillä on aikaa ja tilaa päättää, mitä teemme seuraavaksi. Voimme istuskella ja miettiä, mikä meidän unelmapelimme olisi, ja meillä on Warner Brosin tuki tehdä niin.", Ginn kertoo.

Nyt kun Rocksteadyn Arkham on kehittäjän kannalta historiaa, Ginn kuvailee tunnelmaa studiolla haikeaksi. "Tuntuu kuin... eroaisi? Tunnelma on todella kahtiajakautunut - toimistolla on sellainen tunnelma, että on ehdottomasti aika tehdä jotain muuta - me kaikki hyväksymme sen. Mutta me kaikki tunnemme Batmanin niin hyvin, ja me kaikki tunnemme olomme mukavaksi Arkhamversessa.", Gill kuvailee.

"Aiomme todellakin päästää turvarievusta irti ja laittaa itsemme tilanteeseen, jossa mitä tahansa teemme seuraavaksi tulee olemaan todella erilaista. Muutokseen liittyy aina ahdistuneisuutta ja juuri siinä tilanteessa haluamme olla. Haluamme tuntea epämukavuutta, koska haluamme luoda mahtavia juttuja."


V2.fi | Erkki Mervaala
< PlayStationin yksino... Oculus Riftin keksij... >

Keskustelut (1 viestiä)

hipdpjcvhjp

24.09.2016 klo 20.20

Ja seuraavaksi... Arkham 4 feat Batman, Robin, Scarecrow, Two-Face, semi-avoin metroidmaailma

Ja silloin Asylumin jälkeen puhuttiin että jos vihdoin saatais kunnollinen Terispeli, Wonderwomanpeli, Flashpeli...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova