Tuorein sisältö

Vive Cosmos -virtuaalisilmikosta julkistettiin kolme uutta versiota

21.02.2020 klo 14.10 | Luettu: 810 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Half-Life: Alyx vääjäämätön lähentyminen on vilkastuttanut VR-varustemarkkinoita ja HTC on julkistanut kolme uutta versiota Vive Cosmos -laitteistostaan: Elite, XR ja Play.

Kaikissa on sama 90Hz 2880x1700 -näyttö kuin alkuperäisessäkin Vive Cosmoksessa, mutta jokaisessa on uusi erilainen irroitettava silmikko-osa (faceplate), joka mahdollistaa erilaisia ominaisuuksia.

Halvin on Cosmos Play, jonka silmikossa on sisäänrakennettu neljän kameran seuranta (alkuperäisessä oli kuusi). Kallein taas on Cosmos Elite, jonka mukana tulee kaksi base station -majakkaa. Kehitystyöhön tarkoitettu Cosmos XR keskittyy sekoitettuun todellisuuteen (Mixed Reality) ja siinä on kaksi pass-through-kameraa.

Uusi modulaarinen rakenne tarkoittaa myös sitä, että Playnkin voi päivittää myöhemmin XR:ksi tai Eliteksi. Vive Play tulee maksamaan vähemmän kuin nykyinen Cosmos (joka on noin 850 euroa).


V2.fi | Manu Pärssinen
< Yle julkaisi pelikon... Pelikonepeijoonit - ... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

22.02.2020 klo 08.44

Eiköhän se Valven Index ole paras. Ainakaan en luottaisi malliin jossa ei käytetä majakoita, vaikka niidenkin kanssa on välillä ongelmia. Ehkä paras olisi jos olisi majakat ja kamerat silmikossa..
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova