Tuorein sisältö

Final Fantasyn juhlavuodelle luvassa FF-fanien unelmakokoelma?

08.12.2016 klo 13.20 | Luettu: 3844 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Final Fantasy -pelisarja juhlistaa ensi vuonna 30-vuotista taivaltaan ja luvassa on niin Final Fantasy VII:n uusioversion ensimmäinen episodi, kuin Final Fantasy XIII -trilogian PS4-versiokin.

VGleaks kuitenkin huhuilee, että faneille olisi luvassa aivan erityinen paketti. Kyseisen laatikon nimi olisi Final Fantasy 30th Anniversary Collection ja se sisältäisi yhdellä levyllä (PS4) tai muistikortilla (Vita) seuraavat pelit:

Final Fantasy I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII ja IX.

Lisäksi ykkösestä kutoseen mukana olisi niin alkuperäiset (NES/SNES) kuin uudemmatkin (mobiili) versiot. Lisäksi megapaketista tarjoltaisiin kolmea eri variaatiota: tavallinen (pelit ja juliste), Collector's (pelit, juliste, kirja, avaimenperä, Chocobo-pehmolelu, kaksi ääniraitalevyä) sekä massiivinen Crystal Complete Edition:

Final Fantasy 30th Anniversary Collectionin pelit (FF I - IX)
Final Fantasy X/X-2 HD
Final Fantasy XII: The Zodiac Age
Final Fantasy XIII Trilogy
Final Fantasy XV (+ DLC)
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (+ DLCt ja 3kk peliaikaa)
kaksi ääniraitalevyä
kaulakoru
Moogle-pehmo
Black Mage -patsas
3 kpl FF Trading Card Gamen aloituspakkoja
Final Fantasy VII: Advent Children -elokuva
Kingsglaive: Final Fantasy XV -elokuva
Brotherhood: Final Fantasy XV -animaatiosarja

Huhut koskevat tällä tietoa Pohjois-Amerikkaa, joten odotellaa lisäinfoa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Katso kuinka Nintend... The Coon juonittelee... >

Keskustelut (4 viestiä)

lerssi-erkki

08.12.2016 klo 14.54

En nyt sanoisi että fanin "unelmakokoelma". Jokaiselta vähemmän faniltakin taitaa jo löytyä kaikki mainitut pelit/elokuvat (tai ainakin suurinosa) parempana formaattina. Jollei lelut ja tyylikäs pahvilaatikko kiinnosta niin ei tämä tarjoa mitään ihmeellistä. Yhdellä discillä tai vitakortilla kaikki on taas...eh, miksi kukaan "fani" haluaisi ne tuossa muodossa jos suurinosa löytyy jo? Mitä keräilyarvoa on jollain kuppaisella Vitan muovinpalasella? Miksei esim. FFVII, VIII ja IX painettuna PS4 bluray discille, hienoissa PS1 replica koteloissa? Miten olisi yksi unssillinen Sakaguchin spermaa? Entäpä Cactuar kondoomeja? Jotain vähän speaciaalimpaa nyt hei!

Haiskahtaa kusetukselta.

FFXIII trilogian remaster ja FFVII eka osa ensi vuonna taas kuulostaa hyvältä ja realistiselta. Vielä FFXII remaster päälle niin hieno FF vuosi tulossa myös 2017.
lainaa
iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

08.12.2016 klo 15.08 6 tykkää tästä

lerssi-erkki kirjoitti:
blaablaa


Ehkä pointti on siinä että nämä saa pelattaviksi nykykonsolilla, vaikka kuinka olisi kaapit täynnä NES/SNES/jotain-versioita, ei niille välttämättä ole konsolia, tai sitten vaan "helppous", tmsymsjne.
lainaa
vdiphsgdhsip

08.12.2016 klo 18.15 4 tykkää tästä

Eihän tämä ole mitään muuta kuin lisää Squaren laiskuutta ja ideoiden puutetta. Milloin mitäkin Fantasya on jatkuvasti tuotu uudelle laitteelle vanhana tai uudempana versiona. Kaikki samaan pakettiin on seuraava mahdollinen askel

Tulee vaan mieleen Simpsons DVDissä ollut kommentti siitä että ehkä ehdit ostamaan koko sarjan ennen kuin uusi formaatti tulee ja joudut ostamaan taas kaikki
lainaa
masterr

08.12.2016 klo 21.37 3 tykkää tästä

Mites olis vaikka PC (Steam)?
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova