Tuorein sisältö

Yön kevyt peliaiheinen: Netflix muutti suosikkisarjat pikkupeliksi - juokse vaikka Stranger Thingsissä

07.01.2017 klo 21.46 | Luettu: 5865 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Netflix, vaikka iso viihdejätti onkin, ei ole juuri videopelien puolelle eksynyt. Nyt pieni loikka on kuitenkin tehty, sillä osoitteesta flixarcade.netflix.io löytyy pieni endless runner -tyylinen peli, jossa pääsee osaksi neljää palvelun suosikkisarjaa.

Juoksemaan ja hyppimään pääsee Stranger Thingsin, Narcosin, Orange is the New Blackin sekä Marco Polon tunnelmissa. V2.fi:n toimitus ei lupaa syvällistä pelielämystä, joten tässä vielä muutama lauantain bonuslinkki:
V2.fi | Manu Pärssinen
< Valkyria Revolutioni... Hyväntekeväisyyttä j... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

ASKO78

Rekisteröitynyt 06.01.2017

08.01.2017 klo 04.14 1 tykkää tästä

Kannattaa vaihtaa ja myydä pelit mitä ei enää usko pelaavansa. Kiintolevyltä ne on helppo poistaa ja on tarvittaessa ladattavana myöhemmin uudelleen.
lainaa
ploplop

08.01.2017 klo 07.58

Battle.netissä ainakin voi cd-avaimella saada digitaalisenakin pelin minkä omistaa levynä, joten se hieman helpottaa.
lainaa
epishvioshg

08.01.2017 klo 11.15

Mitä perkele. Pokemonrankingissa ei ollut mitään järkeä mutella. Yleensä kaikki listavideot voi katsoa ja ymmärtää ilman ääniäkin mutta tämä oli joku adhd-jaarittelu

P.S. Todelliselle pelinörtille tuo pelien poistaminen ja lataaminen ei toimi koska aina on riski että pelipalvelu kaadetaan ja kaikki menee. Näin kävi jo kerran Gogille kun ilmoitettiin että ladatkaa ne mitä haluatte sillä toisten ette saa. Todellinen pelinörtti on varautunut arkistollaan post-apokalyptiseen maailmanloppuun aikakapselillaan. Sitä vartenhan ne pitää lelujakin paketeissa, että tuleville historiantutkijoille jää jotain...
Ja siitäpä syystä fyysinen kopio on vieläkin ylivoimaisempi
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova