Tuorein sisältö

Super Mario juoksee Androidille, mutta Nintendon seuraava mobiilipeli tulee ensin

19.01.2017 klo 17.06 | Luettu: 3424 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Nintendo on viimein ilmoittanut, että Android-mobiilipelaajatkin pääsevät juoksemaan Mariona Super Mario Runissa maaliskuussa. Sitä ennen on kuitenkin tulossa lisää Nintendon mobiilipelejä - tällä kertaa ensin Androidille ja vasta sitten iOS:lle.

Kyseessä on Fire Emblem Heroes, jonka julkaisu on Android-laitteille jo helmikuun toinen päivä. iOS-päivää ei vielä tarkemmin määritelty. Taktinen taskuroolipeli on ilmainen, mutta rahaa saa kilautella sovellukseen uusien pelihahmojen toivossa.

Päivitys ja kiitos kommentoijalle: Nintendo America ilmoittaa nyt, että peli saapuu molemmille alustoille samana päivänä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Switch-Zeldan resolu... Legendaarinen keitti... >

Keskustelut (3 viestiä)

hepa

19.01.2017 klo 17.30

https://twitter.com/NintendoAmerica/status/821882448531189

nope
lainaa
Kheetor

19.01.2017 klo 22.46 1 tykkää tästä

No ei ollut yllätys tämä liike. Nintendo on vielä lastenkengissä mobiilin kanssa ja mobiilipelejä on helpompi kehittää iOSille kuin Androidille, koska erilaisia iOS-laitteita on hyvin rajallinen määrä verrattuna Androidin universumiin jossa resoluutio ja tehot voi olla ihan mitä vaan. Ja tietenki se, että lähtökohtasesti applen ostaneet on todennäkösemmin kaataa rahaa harkitsemattomasti myös peleihin.

Nojoo. Nintendo voisi kyllä siirtyä ihan puhtaaksi mobiilipelikehittäjäksi kun niiden oma rautapuoli näyttää häviävän joka tapauksessa tehoiltaan jopa puhelinvalmistajille. Toisaalta mulla on myös luottamus että Nintendo osaa vastaisuudessakin tehdä sellasia pelejä, joissa pelattavuus, artti ja story hyvittävät grafiikan.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

20.01.2017 klo 11.29

Kheetor kirjoitti:
Toisaalta mulla on myös luottamus että Nintendo osaa vastaisuudessakin tehdä sellasia pelejä, joissa - story hyvittävät grafiikan.

Putkimies ja skitsofreninen typy vahingoittavat pieniä eläimiä saadakseen lisämaustetta makuuhuoneseen. End.

Hyvä tarina joo, mutta sama juoni on toistunut jo useamman vuosikymmenen pelistä toiseen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova