Tuorein sisältö

Upeat maisemat tarjoavat silmäkarkkia tuoreimmalla Mass Effect: Andromeda -videolla

07.03.2017 klo 21.00 | Luettu: 6037 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Muutaman viikon kuluttua ilmestyvä Mass Effect: Andomeda on saanut jälleen tuoreen esittelyvideon. Tällä kertaa keskitytään planeettojen kuvankauniisiin ulkoasuihin.

Teoshan ilmestyy Euroopassa maaliskuun 23. päivä PC:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle.


V2.fi | Markus Mesiä
< Outlast 2 tutisuttaa... Segalta iso panostus... >

Keskustelut (6 viestiä)

RandomSwinger

07.03.2017 klo 22.44 4 tykkää tästä

Never forget Manveer Heir: https://www.youtube.com/watch?v=m7ADHqDevmE

Älkää hyvät ihmiset ostako peliä tämän suorastaan oksettavan kaksinaismoraalin edessä. Pysykää vahvoina.
lainaa
Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

08.03.2017 klo 01.59 5 tykkää tästä

RandomSwinger kirjoitti:
Never forget Manveer Heir: https://www.youtube.com/watch?v=m7ADHqDevmE

Älkää hyvät ihmiset ostako peliä tämän suorastaan oksettavan kaksinaismoraalin edessä. Pysykää vahvoina.

Huhuh... Olisi edes ollut devaaja, 3D-mallintaja tms mutta että vielä pelisuunnittelija. Toisaalta ko. henkilön twitterissä lukee tällä hetkellä: "Previously worked on Mass Effect: Andromeda". Tiedä sitten olisiko saanut monoa vai siirtynyt vain uuteen projektiin firman sisällä.

En tiedä voiko tästä BioWarea rangaista, mutta täytyy vain toivoa ettei tuo sekopää ole päässyt sotkemaan peliä sairaalla ajatusmaailmallansa.

Harmi vain että pelimedia (niin kuin journalistit yleensä) on/ovat helvetin kieroja kuten gamergate-massavalehtelussa nähtiin joten ei ihme ettei tuosta ole juuri uutisoitu.

Kiitos kun toit ilmi!
Muokannut: Bladekill 08.03.2017 klo 02.21 lainaa
Liimaletti

08.03.2017 klo 10.19 1 tykkää tästä

Ahh, kaikkien rakastama Manveer. Heppuun on tullut törmättyä aiemminkin englanninkielisillä pelisivuilla (vain kommenttiosioissa) ja foorumeila. Siellä kun on Manveerin temppuja yritetty tuoda julki, reaktio on lähinnä ollut tasoa: "so what?", "just ignore him" ja "If you skip this game over one dude, you are a fool".

Tiedä sitten olisiko EA:lle tai Biowarelle vain isompi mediakolaus antaa tyypille kenkää. Hän todennäköisesti saisi asian helposti käännettyä rasismiksi itseään kohtaan, eikä mitään uutissaittia kiinnostaisi Manveerin itse harjoittama rasismi. Uutisointia kiinnostaisia vain se, että Manveeri sai kenkää "mielipteidensä" takia ja sillä reviteltäisiin ties mitä otsikoita.
lainaa
ieghsivh

08.03.2017 klo 11.14

Tuo linkin videossa nähty valitus twiitteineen vaikutti lähinnä huumorilta, tai sellaiselta Trumpin tyyliseltä "kouri piip" jota ei pysty käsittämään muuta kuin huumorina. Julkisuus on julkisuutta. Niin varmaan EAkin ajattelee tiettyyn rajaan asti
lainaa
RandomSwinger

08.03.2017 klo 15.48 2 tykkää tästä

Joo siis kysehän nyt ei ole välttämättä siitä, että yksi mies saisi oman kieroutuneen maailmankatsomuksensa kautta peliä totaatliesti tärveltyä. Eikä mua haittaa pätkääkään tän kaverin henkilökohtaiset näkemykset ja mielestäni jokaisella on oikeus suoltaa somessa minkälaista soopaa hyvänsä. Se kuitenkin vituttaa, että äijä joka on devaajana näinkin suuressa produktiossa ja tuo sen varsin selkeästi jokaisessa asiayhteydessä esille, on jatkanut tämän paskan spämmäämistä kuukausi- ellei jopa vuositolkulla (ennenkuin ilmeisesti sai kenkää). Mikäli asialla olisi ollut valkoihoinen heppu joka olisi heittänyt samanlaista lokaa hieman ruskeampaa populaatiota kohtaan, oltaisiin ovea näytetty EA:n ja Biowaren toimesta jo ensimmäisen twiitin jälkeen. Lisäksi oltaisiin vaadittu julkisia anteeksipyyntöjä johtoportaalta ja asia olisi muutenkin ollut huomattavasti enemmän tapetilla. Mutta hei, tämähän on vain tätä parempaa rasismia tämä!
lainaa
Codename89

09.03.2017 klo 14.31


Nekrut kun on rasisteina, niin ei välitetä pätkääkään. Vaikka ovat tieteellisestikin todella typeriä olioita. Älykkyysosamäärä ja kulttuuri ihan nollissa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova