Tuorein sisältö

Hollywood vääntää kummallisesta We Happy Fewstäkin leffan

04.04.2017 klo 17.10 | Luettu: 2133 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Pelielokuvia tungetaan, tai ainakin halutaan tunkea elokuvateattereihin jatkuvalla soitolla. Assassin's Creed oli pettymys, mutta seuraavaksi odotellaan ainakin uutta Tomb Raideria varovaisen positiivisesti.

Nyt Eurogamer uutisoi, että outoon utopiaan sijoittuvasta We Happy Fewstä halutaan tehdä elokuva. Sitä työstää Gold Circle Films sekä DJ2 Entertainment, jolla on jo työn alla Sleeping Dogs- ja Sonic-elokuvat sekä Life is Strange -tv-sarja. Saapa nähdä, moniko niistä oikeasti toteutuu.

V2.fi:n ennakkokatsaus pelistä kertoi pelin tarinasta mm. seuraavaa: "Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa... aina siihen asti, että Arthur päättää jättää lääkkeensä ottamatta. Ikävät lapsuusmuistot tulvivat takaisin ja ilo muuttuu epätoivoksi, kun loistelias toimistoympäristö paljastuu ränsistyneeksi lääväksi. Pirteät kollegat kutsuvat juhlimaan piñata-leikin ääreen, mutta aiemmin värikkäältä paperimassaeläimeltä näyttänyt lelu paljastuukin joksikin paljon karmeammaksi. Kuvotus huomataan, ja työkaverit ymmärtävät että Arthurista on tullut synkkis. Tätä ei suvaita. Pelaaja joutuu vihaisen lauman jahtaamaksi, ja aiemmin turvalliselta tuntunut elämä muuttuu hetkessä selviytymiskamppailuksi. Silmät ovat avautuneet maailman oikealle tolalle, mutta onko se kaiken epätoivon ja kurjuuden arvoista? Ehkä olisi ollut vain parempi napsia lääkkeet ja elää suloisessa valheessa."

V2.fi | Manu Pärssinen
< Nimensä käytöstä rai... Dragon Quest Heroes ... >

Keskustelut (2 viestiä)

hefvoiseohf

04.04.2017 klo 17.36 1 tykkää tästä

Ei pelaaja halua passiivisesti tuijottaa mitään mallimiljonäärejä heilumassa
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

05.04.2017 klo 05.31

Tv-sarjoista inspiraationsa ottaneesta Life is Strangesta tehdään tv-sarja ja maailmassa on taas yksi kaunis ympyrä enemmän. Tullee luultavasti floppaamaan, koska pelin vetovoima oli pitkälti siinä, että se oli peli.

Edit: Jaahas, pikaisen googlauksen perusteella sarja noudattaa tismalleen samaa juonta kuin pelikin. Ehkä Dontnod haluaa vain kertoa tarinansa myös pelifoobikoille. Mielipiteeni säilyy, LiS ei tule toimimaan tuijotettuna läheskään niin hyvin.
Muokannut: Refloni 05.04.2017 klo 05.37 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova