Tuorein sisältö

Bang! Rockstar löi naulan arkkuun kolme vuotta kyhätylle Red Dead -modille

24.04.2017 klo 13.00 | Luettu: 3902 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Eurogamer kertoo, että kolme vuotta kehitetty faniprojekti, jonka tarkoituksena oli tuoda Red Dead Redemption GTA V:een, on kohdannut loppunsa.

Viitteitä tästä saatiin jo viime perjantaina, kun modin traileri viimein julkaistiin ja Rockstar poistatti sen Youtubesta. Pian sen jälkeen tekijöiltä tulikin viesti: "Tiedämme, että tätä on hankala hyväksyä, mutta kuten ehkä huomasitte, meihin otettiin yhteyttä ja valitettavasti täytyy sanoa, että lopetamme projektin".

Red Dead Redemption 2 on tämän vuoden odotetuimpia pelejä, joten ei ihme, että Take-Twon asianajajajoukot ovat nyt lähteneet liikkeelle.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Kyllä kestää, Kingdo... Dark Souls III:n lie... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

pvidsigphsg

24.04.2017 klo 18.01 1 tykkää tästä

Taas kerran tekijät kerjäsivät verta nenästään. Toivottavasti tiedostavat jo aloittaessaan että 99%lla varmuudella kaikki työ menee hukkaan

Paitsi tietty jos saa duunin jostain Electronic Artsista. Sääliks käy
lainaa
Kungfutse

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.04.2007

25.04.2017 klo 11.13 3 tykkää tästä

Jeps jeps. Olisikohan tässäkin kannattanut kysäistä lupaa Rockstarilta, tai ehkä enemmänkin Take-Two:lta _ennen_ kuin tekee kolme vuotta duunia projektiin jolta vedetään sitten matto jalkojen alta. Noh, ei ole ensimmäinen kerta, eikä ikävä kyllä varmasti tule olemaan viimeinen.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova