Tuorein sisältö

Nintendon videopoistot poikivat Pokémon-spekulaatiovyöryn

12.05.2017 klo 21.00 | Luettu: 2278 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Nintendo on käynyt loppuviikon kunniaksi putsaamassa YouTube-kanavansa sisältöjä. Tarkkasilmäisimmät ovatkin välittömästi huomanneet, että kadonneiden videoiden joukossa on Pokémon-aiheinen Nintendo Direct -lähetys.

Koska spekulointi on kivaa ja kaikella tapahtuvalla on merkitystä universaalissa mittakaavassa, on päätös poikinut internetissä huhuja tulevasta. Ykkösepäilyksi on noussut fanipuheissa jo pitkään pyörineen Pokémon Starsin julkistus.

Eniten arveluita on herättänyt päätös poistaa ainoastaan Pokémon Sunin ja Moonin Nintendo Direct -presentaatio. Pääsarjan edellinen kaksikko X & Y on edelleen videoarkistossa, mutta siihen ei ilmestynytkään kolmatta osaa.

Nintendo ei ole vahvistanut Pokémon Starsia missään välissä, mutta pelin saapumisesta Switchille on huhuiltu jo hyvä tovi. Teoksen ilmestymisen oli Eurogamerin lähteiden mukaan alkujaan tarkoitus tapahtua jo kesällä, mutta radiohiljaisuus ei ainakaan vahvista arveluita.

Videoiden poiston pohjalta voidaan kuitenkin veikata, että Nintendolla on Pokémon-aiheinen Nintendo Direct suunnitteilla. E3-messut ovat luonnollisesti yksi valistunut arvaus asian tiimoilta, mutta toistaiseksi Nintendo ei ole ikinä julkistanut Pokémon-pääsarjan teosta kyseisillä messuilla.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Polygon.V2.fi | Markus Mesiä
< Kukas siellä uudessa... Metal Gear -leffan o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova