Tuorein sisältö

Nintendon Venäjä-pomo saa pitää työpaikkansa kovista syytöksistä huolimatta

15.01.2019 klo 20.00 | Luettu: 2972 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Nintendon Venäjän osastolla kiehunut tunnelma on saatu taputeltua pakettiin. Japanilaisyhtiö kertoo, ettei sen tutkimukset johda närkästystä herättäneen pomon potkuihin.

Marraskuussa käynnistyneen faniprotestin tavoitteena oli saada toimitusjohtaja Yasha Haddajille potkut alaisten haukkumisen sekä lähteneiden työntekijöiden urakehityksen sabotoimisen takia. Nintendo ilmoitti tuolloin ryhtyvänsä tutkimuksiin asian tiimoilta, mutta Eurogamerin tietojen mukaan Haddaji sai tapauksen johdosta vain kirjallisen varoituksen.

"Nintendo on käynyt läpi kaikki Nintendo Venäjän toimitusjohtaja Yasha Haddajia koskevat syytökset. Tulokset osoittavat, että videolla nähty hermojen menetys on tapahtunut myös toimistolla, mutta syytökset häirinnästä eivät kuitenkaan osoittautuneet tutkimuksen aikana todeksi."

"Haddaji on myöntänyt, että hänen käytöksensä on rikkonut toimintatapaamme sekä säännöstöämme, ja hän on osoittanut katumusta tapahtumien johdosta. Hän on saanut virallisen varoituksen, minkä lisäksi Haddaji on pyytänyt kaikilta työntekijöiltä anteeksi kirjeessään."


V2.fi | Markus Mesiä
< Jotkut PC-pelit on p... Fortnite tanssii oik... >

Keskustelut (1 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

17.01.2019 klo 12.16

Eipä japseja ole ennenkään kiinnostaneet kenenkään työolot.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova