Tuorein sisältö

Kuvakohu poiki rahoituksen ja suunnitelmien muutoksen villin lännen seikkailulle

17.05.2017 klo 19.00 | Luettu: 2123 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Taannoisen kuvakohun keskiössä ollut Wild West Online ratsastaa lännen seikkailujen markkinoille vielä tänä vuonna. Tosin villi länsituuli on puhaltanut suunnitelmiin merkittäviä muutoksia.

Massiivisen verkkomoninpelin rahoituksen oli alkujaan määrä kerääntyä Kickstarterin avulla, mutta pelin ympärillä vellova keskustelu on poistanut matkalta turhat välivaiheet. Näinpä tekijätiimi on saanut haalittua kassakoneeseen sen verran tuohta, että Kickstarter ja Steamin Early Access eivät olekaan toteutumassa.

Kuvan aiheuttama hype toi rahoittajien ohella tuhansia sähköposteja sekä yli 200 tuhatta kävijää pelin verkkosivuille.

Samalla muutos tarkoittaa sitä, että peli julkaistaan täysihintaisena. Julkaisuajankohdaksi on kaavailtu kuluvaa vuotta. Pelin alpha sekä suljettu beta pyörähtävät käyntiin kesän aikana.

Wild West Online tarjoaa pelaajille villin lännen miljöön, jossa pelaajat voivat omien ratkaisujen avulla olla sheriffejä, rikollisia tai preerian tutkijoita. Tiedossa on vapaata seikkailua, materiaalien keräämistä, PvP-taisteluita, PvE-tehtäviä, aarteenmestästystä ja kaikkea muuta.

Peli ilmestyy PC:lle.

V2.fi | Markus Mesiä
< Scifi-fanit hurratka... Taru sormusten herra... >

Keskustelut (1 viestiä)

oikea_Execta

18.05.2017 klo 11.31 1 tykkää tästä

Muistaako kukaan kun joskus Peliplaneetan foorumilla kirjoitin kauhean eepoksen peli-ideasta, joka oli aikalailla täsmälleen tämä? Ihme ettei tällaista ole aiemmin tehty. Innolla odotetaan. Toivottavasti tässä olis myös DayZ:n parhaita puolia mukana.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova