Tuorein sisältö

Yllättävä yhteistyökumppani tuo Rocket Leaguen televisioon - muskeleita piisaa autoissa ja miehissä

21.05.2017 klo 17.00 | Luettu: 3166 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Valtaisan suosion saavuttanut Rocket League on tehnyt yllättävän aluevaltauksen. Pääasiassa leffojen kanssa aiemmin yhteistyötä tehnyt teos on saanut uudeksi kumppanikseen WWE:n.

Ensimmäinen yhteistyön hedelmä saatiin vapaapainijärjestön eilisessä NXT Takeover Chicago -tapahtumassa. Samainen mainos pyörii myös tänään pidettävässä WWE Backlash -PPV-eventissä.

Tulevia yhteistyötapahtumia on suunniteltu pitkälle syksyyn. Rakettiliiga nappaa eetteriaikansa ainakin heinäkuun Great Balls of Firessä ja elokuun klassisessa SummerSlamissa. Myös vastikään ilmoitettu WWE Women's Tournament kuuluu diilin piiriin.

Luvassa on lisäksi painijatähti Xavier Woodsin ja kumppaneiden pitämä Keep It Tight With Rocket League -videosarja. Tästä saadaan lisätietoa myöhemmin tänä vuonna.


V2.fi | Markus Mesiä
< Painajainen jatkuu: ... Yön kevyessä peliaih... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

21.05.2017 klo 19.24

Toivottavasti YLE näyttää tuollaista, mielummin sitä kuin jääkiekkoa/potkupalloa tms.
lainaa
gsgbois

21.05.2017 klo 19.34

Late se vaan röllää. Mut voi siinä mielessä onnistuakin että YLEn rahat loppui ajat sitten. Ei edes kotimainen futis ole tarpeeksi halpaa, ainoastaan joku yläkoululaisten urheilukilpailu ja suunnistuksen suomisarjan vitosdivarin kulmakisa sopii budjettiin. Mutta tämänkin pitäis sitten olla suomalaista kellariversiota jossa ratkotaan Rocket Leaguen Koivukylän mestaruus
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova