Tuorein sisältö

X-Menit eivät mahdu Marvelin taistelurosteriin? - Vuodettu lista kertoo Marvel Vs. Capcom Infiniten taistelijat

31.05.2017 klo 19.00 | Luettu: 4147 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Marvelin ja Capcomin hahmojen välienselvittely jatkuu loppuvuodesta, kun Marvel vs. Capcom: Infinite saapuu markkinoille. Virallista hahmokatrasta ei ole vielä julkaistu, mutta asioista yleensä hyvin perillä oleva lähde on vuotanut lähes täydelliseksi ja lopulliseksi kutsutun listan nettiin.

NeoGAFissa vaikuttava Ryce-käyttäjä on yleensä tavannut olla varsin hyvin perillä sarjan asioista. Tosin tällä kertaa lista on kuitenkin yhden Capcom-hahmon verran vajaa, sillä luvassa on 28 hahmoa.

Merkittävin huomio on Marvel-tiimin painottuminen Marvel Cinematic Universen sankareihin. Tästä syystä muun muassa X-Men ei ole laisinkaan mukana, mikä on etenkin Wolverinen tapauksessa yllättävää.

Arthur
Chris
Chun-Li
Dante
Firebrand
Jedah
Monster Hunter
Morrigan
Nemesis
Ryu
Spencer
Strider Hiryu
Mega Man X
Ant-Man
Captain America
Captain Marvel
Doctor Strange
Gamora
Hawkeye
Hulk
Iron Man
Nova
Rocket/Groot
Spider-Man
Thanos
Thor
Ultron

Teos ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle syyskuun 19. päivä.

V2.fi | Markus Mesiä
< Kolmos-Mafia ei jätä... Transistor- ja Basti... >

Keskustelut (4 viestiä)

wpeighvhip

31.05.2017 klo 22.02

Ei juma ja silti näyttää lyhyeltä listalta. Ei Pantteria, ei Lokia, ei Leskeä, ei Scarlet Witchiä. Ei edes Frank Westiä tai Wesker/Leon/Jilliä. Klassista hyvä-paha akselia ei saa mitenkään kun pahiksia on kokonaiset 5.

Pakkohan tämän listan on olla vielä vajaa.
lainaa
kimi25

31.05.2017 klo 22.54 1 tykkää tästä

wpeighvhip kirjoitti:
Ei juma ja silti näyttää lyhyeltä listalta. Ei Pantteria, ei Lokia, ei Leskeä, ei Scarlet Witchiä. Ei edes Frank Westiä tai Wesker/Leon/Jilliä. Klassista hyvä-paha akselia ei saa mitenkään kun pahiksia on kokonaiset 5.

Pakkohan tämän listan on olla vielä vajaa.


Lista on lyhyt koska loput hahmoista on laitettu DLC:n taakse.Tämä on juuri sitä mitä Capcomilta voi odottaa.He ovat EA:n ja Activisionin ohella yksi pahimpia DLC rahastajia mitä peliala tuntee.Capcom on myös ollut pitkään taloudellisesti tappiollinen mikä on tehnyt heistä vieläkin epätoivoisemman DLC rahastajan.
lainaa
h5ijeoerg

31.05.2017 klo 23.30

Luulen kyllä että Capcomille on täysin ylivoimainen haaste saada yli kymmentä DLC-hahmoakaan puristettua ulos. Sekin tekee 38 eli kaksi enemmän kuin alkuperäisessä MvC3:n versiossa. Että ei tuo lista kovin pitkäksi tule edes DLC:n avulla.

Toki jos ne kymmenen ovat tasoa Sigma, Venom, Asura, Black Panther, Gene, Cyclops, Regina, Red Skull niin ehkä lista ainakin näyttää komeammalta.
lainaa
fafaafa

01.06.2017 klo 11.35

DLC confirmed, niinkuin ylläkin jo spekuloitu. Itsellä meni pahemman kerran luotto Capcomiin SFV:n kanssa, joka on ainoa tappelupeli aikoihin, jonka olen un-instannut kovolta pois saman vuoden aikana, tai ylipäätään. Joten mihinkään pre-order ansaan en ole itse astumassa tällä kertaa.

Mutta tosiaan, X-Menien puute on aika iso miinus itselleni, ei siitä pääse mihinkään. :(
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova