Tuorein sisältö

Marvel-fanit unelmoivat Doctor Strange -pelistä Remedyltä

09.05.2022 klo 11.03 | Luettu: 1628 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Uuden Doctor Strange -elokuvan myötä Marvel-fanit ovat alkaneet pohtia sosiaalisissa medioissa, mikä pelistudio olisi paras valinta, mikäli aiheesta joskus päätettäisiin tehdä videopeli. Yksi ehdotus on ainakin saanut kannatusta: suomalainen Remedy.

Multiversumointi, yliluonnolliset ympäristöt ja taisteleminen sopisivat kieltämättä vallan hyvin Remedyn osaamisalueisiin. Firmalla kuitenkin riittää kiireitä, kun työn alla on ainakin Alan Wake 2, Max Payne -pelien uusioversioinnit sekä mahdollisesti myös Control-jatko. Vaan mistä sitä tietää, mitä Remedyltä vastattaisiin, jos luurin toisesta päästä kuuluisi "Disneyltä päivää"?

V2.fi | Manu Pärssinen
< Blizzard palkkaa uud... Call of Duty Mobile ... >

Keskustelut (2 viestiä)

jgykghck

09.05.2022 klo 13.25 1 tykkää tästä

Mä oon unelmoinut max payne 1:sestä lähtien remedyltä (miksei muualtakin) matrix -universumiin sijoittuvaa "maxpayneä". Tyyliin unreal5:lla vääntäisivät nii POKA mä lähtisin niin lujaa hypejunalla ilmakehään ja ennakkotilaisin kakan ulos siitä pelistä ja micromaksut huutais hoosiannaa.
Makuasioista tietty ei voi kiistellä kuin harvat ja valitut mutta KAKSKYTKOLME (23v) vuotta sitten julkaistu elokuva ja vieläkin yksi parhaista toimintaelokuvista jos ei paras.

En tiijä onko suuret lisenssimaksut esteenä vai kuinkei ole tullut mitään "matrix" pelejä enempää kun se universumikin sopii kuin nenä päähän 3rd person -peleihin.
Henk.koht mieluisin matrixpeli löytyy ekalta xboxilta, Enter the matrix ja ensimmäinen matrix peli joka perustui leffoihin näemmä.
Tässä muuten oli myös hyvä ja uskottava naispäähahmo, miksei nää sovinismiwokesta huutavat apinat mainitse koskaan näitä..
lainaa
gjosvjisfjfj

09.05.2022 klo 14.18

remedy vois teha maailman mut kaukana oleva 3 persoonan kamera mika seuraa flegmaattisesti juoksevaa kumijalkaa ja heittelee loitsuja kuin harry potter codwannabeessa niin ei vitsissa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova