Tuorein sisältö

E3: Nintendo Spotlight E3 2017 lyhyesti: Kirby, Yoshi, Metroid, Mario!

13.06.2017 klo 19.25 | Luettu: 2557 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Reggie Fils-Aime aloitti lähetyksen puhumalla siitä, että pelien pitää olla hauskoja - niiden pitää olla matka jonnekin.

Ensimmäinen pelitraileri esitteli Xenoblade Chronicles 2:n tarinaa, maisemia ja taisteluita. Julkaisu jouluksi.Toisessa trailerissa pääosassa oli tuttu pinkki otus entistä värikkäämmissä ja yksityiskohtaisemmissa maisemissa. Nelinpelattava peli (toistaiseksi) nimeltä Kirby saapuu ensi vuonna.Sitten puhumaan Switchin pelivalikoimasta ryhtyi kertomaan Shinya Takahashi ja Tsunekazu Ishiharalta tuli erikoistervehdys Switchin Pokken Tournamentiin liittyen ja kertoi, että Switchille on alettu tehdä omaa Pokemon-seikkailua, joka ei ilmesty vielä ainakaan vuoteen.

Lisää trailereita: Metroid Prime 4 on nyt tekeillä Nintendo Switchille, tai no, teaserihan tämä.Pörröinen Yoshi paperimaailmassa -traileri esitteli peliä, jolla silläkin on vain nimi "Yoshi" toistaiseksi. Julkaisu ensi vuonna.Team Ninjalta nähtiin traileri Fire Emblem Warriorsista.Breath of the Wildin Trials of the Sword -lisärissä taistellaan vihollisaaltoja vastaan lisävarusteiden toivossa. Lisäksi nähtiin pätkiä muista tulevista lisäyksistä. Lisäksi kerrottiin, että pelin neljän championia saadaan Amiiboina.Reggie palasi kertomaan Nintendon E3-edustuksesta ja Switchin kannettavuudesta. Siitä päästiin Splatoon 2 World Inkling Invitation -kisoihin sekä Pokken Tournament -turnaukseen ja Arms Open Invitationaliin.

Mario + Rabbids Kingdom Battlesta nähtiin taas pätkiä, mutta ei niin pitkästi kuin Ubisoftin omassa showssa. Julkaisu 29. elokuuta.

Rocket Leaguen Switch-versiosta nähtiin pieni teaseri, mukana on tietenkin Nintendo-aiheisia esineitä ja autoja, julkaisu jouluksi.Illan odotetuin traileri: Super Mario Odyssey -video alkaa, kun Mario-hattu ratsastaa maisemiin t-rexillä. Niinpä tietenkin! Jump up in the air doobi doobi doo. Julkaisu 27.10. Hatulla on tärkeääkin tärkeämpi rooli - sillä otetaan haltuun Mario-maailman eri olentoja.Sitten alkoikin Treehouse, jossa lisää pelikuvaa mm. Super Mario Odysseysta.

V2.fi | Manu Pärssinen
< E3: Nintendo Switchi... E3: Nintendo Spotlig... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova