Tuorein sisältö

Uusi video esittelee Nintendo-teemapuiston Mario Kart: Koopa's Challenge -huvipuistoajelun

06.02.2021 klo 17.30 | Luettu: 1100 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTällä hetkellä Japanin ulkopuolelta on käytännössä mahdotonta päästä itse vierailemaan helmikuun 4. päivä rajatusti auenneessa Super Nintendo World -teemapuistossa mutta Universal Studios Japan on onneksi julkaissut yli 20 minuuttisen videon huvipuiston Mario Kart: Koopa's Challenge -ajelusta, joka jonotuksineen päivineen vastaa lähes itse paikalla oloa.

Mario Kart: Koopa's Challenge on lisättyä todellisuutta (AR) hyväksikäyttävä huvipuistoajelu, jossa vierailijat saavat päähänsä Mario-teemaiset 4K-resoluution AR-lasit ja näiden avulla näkevät ajelun aikana ympäristössä kaikenlaisia peleistä tuttuja elementtejä.

Vaikka AR-elementit ovatkin mukana julkaistussa videossa, niin ne eivät välttämättä välity aivan niin hienoina kun mitä näyttäisivät itse ajelun aikana. Se mikä kuitenkin välittyy videosta, etenkin sen jonotusalueilta, on se kuinka hienolta ja yksityiskohtaiselta Super Nintendo World -teemapuisto itsessään näyttää.

Huvipuiston ympäristöt ovat täynnä peleistä oikeaan maailmaan siirrettyjä elementtejä ja videon katsominen varmasti innostaa kenen tahansa Nintendo-fanin harkitsemaan Japaninmatkan suunnittelua, sitten joskus, kun pandemiatilanne sen sallii.
Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Destiny 2: Season of... Silent Hill -säveltä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova