Tuorein sisältö

Retro-Sega-mäjjäys! Sega Foreverilla retrohelmiä kännykkään - jopa ilmaiseksi

21.06.2017 klo 17.02 | Luettu: 4714 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Sega Forever ja saman niminen sivusto aiheuitti spekulointia viime viikolla ja nyt se on paljastunut: Sega tarjoaa retropelattavaa mobiililaitteille (iOS, Android) ja ensimmäisenä vuorossa on viisi Megadrive-helmeä. Pelaaminen mainosten kanssa on ilmaista, mainosten poisto maksaa muutamia euroja. Jatkossa kokoelmaan luvataan kuukausittain lisätä myös Master System -, Dreamcast- ja muitakin Segan pelejä. Sivuston "Coming soon" -ikoni vaikuttaisi Virtua Tennikseltä.

Nyt (Päivitys: ilmeisesti vasta huomenna 22.6.) pelaamaan pääsee Megadrive-klassikoita:
Sonic the Hedgehog
Phantasy Star II
Comix Zone
Kid Chameleon
Altered BeastLähde: TechCrunch.

V2.fi | Manu Pärssinen
< .hack-trilogia saapu... Ruotsiin nousee iso ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Segamela

21.06.2017 klo 20.39 5 tykkää tästä

Jonkinsortin kulttuuriteko
lainaa
Yazu

21.06.2017 klo 22.45 1 tykkää tästä

julkaisisivat vielä erillisen peliohjaimen kännykälle (esim segan oma). Ostaisin koko paketin. Kosketus näytöllä huono pelata kännykkä pelejä.
lainaa
slsllslsllsls

22.06.2017 klo 10.13

Yazu kirjoitti:
julkaisisivat vielä erillisen peliohjaimen kännykälle (esim segan oma). Ostaisin koko paketin. Kosketus näytöllä huono pelata kännykkä pelejä.


Jos omaat Android-laitteen, niin voin lämmöllä suositella 8bitdo:n ohjaimia - ovat erittäin laadukkaita, toimivat Androidissa heittämällä BT:llä, PC:llä samoin BT ja USB, sekä myös nyt Switchillä BT:n yli. Joskin ohjaimet ovat NES ja SNES:iä mukailevia, mutta se ei haittaa, koska esim. SNES-ohjaimella pelaa Megadriven pelejä erinomaisesti. Ja näitä ohjaimia myydään jopa suoraan Suomessakin, jos ei halua tilata ulkomailta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova