Tuorein sisältö

Horizon: Zero Dawn kiristää vaikeusasteruuvin äärimmilleen

07.07.2017 klo 23.00 | Luettu: 1976 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Vaikka Horizon: Zero Dawnin varsinainen The Frozen Wilds -laajennus on vasta edessäpäin, ovat tekijät pukanneet viikonlopun alla tuoretta ilmaissisältöä avoimen maailman seikkailuun. 1.30-päivitys tarjoaa muun muassa lisähaastetta selkäsaunoista pitäville, kertoo tekijöiden blogikirjoitus.

1.30-paketti tuo mukanaan peliä hiovien korjausten ohella uuden Ultra Hard -vaikeusasteen. Haasteruuvia kiristävä uudistus tekee vihollisista entistä tarkkaavaisempia ja aggressiivisempia, minkä lisäksi Aloy-päähenkilön terveys paranee aiempaa hitaammin. Koska ihmisluonne on juksuttavaa sorttia, on Guerrilla Games ottanut Ultra Hardista pois mahdollisuuden vaikeusasteen laskemiseen.

Pelin jo läpäisseet ottanevat lämmöllä vastaan New Game+ -tilan, joka mahdollistaa pelin aloittamisen alusta vanhoilla varusteilla ja kokemuspisteillä. Tasokatto on yhä 50, mutta kokemuspisteitä kertyy kuitenkin matkan varrelta.

Kustomoinnista pitävät pääsevät 1.30:n myötä laittamaan hahmolleen kasvomaaleja. Lisäksi kiistellysti tärkeimpänä lisänä on saatu kaksi uutta trophya.

Laajennus on saatavissa jo nyt. The Frozen Wilds -laajennus puolestaan ilmestyy syksyllä.

V2.fi | Markus Mesiä
< Hyviä uutisia Halo-f... Haukkana paikalle: t... >

Keskustelut (1 viestiä)

hvirhvh

09.07.2017 klo 02.07

mitä tekee kokemuspisteil jos levelit ei nouse. kuitenkin on joku cap 999999999999999 jonka jälkeen laskuri joko pysähtyy tai pahimmillaan koko peli alkaa yskiä/kaatua
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova