Tuorein sisältö

Horizon: Zero Dawn kiristää vaikeusasteruuvin äärimmilleen

07.07.2017 klo 23.00 | Luettu: 3250 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Vaikka Horizon: Zero Dawnin varsinainen The Frozen Wilds -laajennus on vasta edessäpäin, ovat tekijät pukanneet viikonlopun alla tuoretta ilmaissisältöä avoimen maailman seikkailuun. 1.30-päivitys tarjoaa muun muassa lisähaastetta selkäsaunoista pitäville, kertoo tekijöiden blogikirjoitus.

1.30-paketti tuo mukanaan peliä hiovien korjausten ohella uuden Ultra Hard -vaikeusasteen. Haasteruuvia kiristävä uudistus tekee vihollisista entistä tarkkaavaisempia ja aggressiivisempia, minkä lisäksi Aloy-päähenkilön terveys paranee aiempaa hitaammin. Koska ihmisluonne on juksuttavaa sorttia, on Guerrilla Games ottanut Ultra Hardista pois mahdollisuuden vaikeusasteen laskemiseen.

Pelin jo läpäisseet ottanevat lämmöllä vastaan New Game+ -tilan, joka mahdollistaa pelin aloittamisen alusta vanhoilla varusteilla ja kokemuspisteillä. Tasokatto on yhä 50, mutta kokemuspisteitä kertyy kuitenkin matkan varrelta.

Kustomoinnista pitävät pääsevät 1.30:n myötä laittamaan hahmolleen kasvomaaleja. Lisäksi kiistellysti tärkeimpänä lisänä on saatu kaksi uutta trophya.

Laajennus on saatavissa jo nyt. The Frozen Wilds -laajennus puolestaan ilmestyy syksyllä.

V2.fi | Markus Mesiä
< Hyviä uutisia Halo-f... Haukkana paikalle: t... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

hvirhvh

09.07.2017 klo 02.07

mitä tekee kokemuspisteil jos levelit ei nouse. kuitenkin on joku cap 999999999999999 jonka jälkeen laskuri joko pysähtyy tai pahimmillaan koko peli alkaa yskiä/kaatua
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova