Tuorein sisältö

Ubisoft uskoo For Honoriin - suunnitelmia jo ensi vuodellekin

28.07.2017 klo 17.00 | Luettu: 2766 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Ubisoft kertoo, että For Honorin tulevaisuuden tapahtumakalenterin keskiössä ovat vuoden 2017 aikana nähtävät pelikaudet, joita on luvassa kaksi. Näiden lisäksi peli saa myöhemmin omat palvelimensa, sekä muita pienempiä päivityksiä lähitulevaisuudessa. Peliyhteisön palautetta on kuunneltu.

For Honorin uudet pelikaudet alkavat elokuussa ja marraskuussa. Pelikausien myötä tuodaan paitsi muutoksia itse taistelukentille, myös runsaasti uutta sisältöä. Näitä ovat uudet sankarit, kartat ja erilaiset varustemuokkaukset. Kausikortin omistavat pääsevät nauttimaan uusista sankarihahmoista etuajassa.

Uusiin pelimuotoihin lukeutuvat kaksintaisteluturnaus sekä neljä vastaan neljä -pelimuoto ranked-pelinä. Lisäksi luvassa on täysin uusi neljä vastaan neljä pvp-pelitila. Nämä lisäykset tulevat peliin lähikuukausien aikana. Lisäksi pelin tasapainoa viilataan jatkuvasti.

”For Honorin kehitysaikataulu osoittaa, miten pyrimme tekemään entistä paremman pelin uusilla ominaisuuksilla, kuten omilla pelipalvelimilla. Olemme omistautuneet pelaajillemme ja tuemme peliä vielä kauan sen julkaisun jälkeen”, kommentoi For Honorin luova johtaja Roman Campos-Oriola.




V2.fi | Manu Pärssinen
< Salaliittoteoriat ki... Verottajankin mieles... >

Keskustelut (2 viestiä)

PJsalt

29.07.2017 klo 20.43

Mutta missä on ranked?! Tälläiset pelit kuolee AINA hyvin nopsaa ilman kilpailullista contenttia. Etenkin kun LULbisoft on luvannut moisen.
lainaa
Daealis

Rekisteröitynyt 27.05.2008

30.07.2017 klo 11.25

PJsalt kirjoitti:
Tälläiset pelit kuolee AINA hyvin nopsaa ilman kilpailullista contenttia.


Itse olin ymmärtänyt että peli on jo käytännössä kuollut?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova