Tuorein sisältö

Khaaaaaaaan! Roccatilta Hi-Res-ääntä korville

31.07.2017 klo 17.00 | Luettu: 2855 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Roccat Khan Pro -kuulokkeet esiteltiin viime viikonloppuna Kiinassa järjestetyssä elektroniikkatapahtumassa. Niiden kerrotaan olevan ensimmäiset pelikuulokkeet, joille on myönnetty "Hi-Res-Audio"-sertifikaatti. Kyseinen luokitus vaatii äänilaitteelta monenlaista laatuvaatimusta - niistä lisää täällä.

Lehdistötiedotteessa kerrotaan myös Khan Proiden Real-Voice-Mic-mikrofonista, keveydestä sekä hinnasta, joka on 106 euroa.

Roccat
V2.fi | Manu Pärssinen
< Toivottavasti lentol... PlayerUnknown's Batt... >

Keskustelut (2 viestiä)

Yazu

31.07.2017 klo 22.03

Saammehan nämä pikimmiten testiin v2 audio puritaanien kuunneltavaksi?
lainaa
HArtsa

Rekisteröitynyt 10.06.2017

02.08.2017 klo 20.38

Onpas kyllä melkoista marketdroidien pöhinää taas. Tarkempien speksien mukaan tuo kyseinen "Hi-Res-Audio"-sertifikaatti ei sisällä yhtäkään varsinaista laatuvaatimusta mikä poikkeaisi muista jo markkinoilla olevista tuotteista.

Olisi toivottavaa, että pelikuulokkeiden valmistajat keskittyisivät pikkuhiljaa hoitamaan ensin ihan ne mekaaniset ja analogipuolen perusteet vihdoinkin kuntoon sensijaan, että halpatuotetaan käsittämättömän tunkkaisen kuuloisia rämiseviä vitustibassoo-muovirimpuloita ja myydään niitä sitten moninkertaiseen hintaan tyhjänpäiväisten marketointisloganeiden perusteella.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova