Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 03|09|2022: uudet G502:t, Honorin uutuuskolmikko, Roccatin mininäppis, uusia OLED-pelinäyttöjä ja IFA-ruuhkaa

03.09.2022 klo 20.00 | Luettu: 1466 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

IFA 2022-messut ovat aiheuttaneet ruuhkaa laitejulkistusrintamalla tällä viikolla - eikä ruuhka vaikuta laantuvan ensi viikollakaan. Tässä postilaatikkoomme tipahtaneita tuotejulkistuksia.



Logitech julkisti G502 -pelihiirestään julkistettiin kolme uutta X-versiota: G502 X:n, G502 X LIGHTSPEEDin ja G502 X PLUSsan. Monille tutun pelihiiren uudet mallit käyttävät optismekaanisia LIGHTFORCE-kytkimiä ja kaikissa uutuushiirissä on uusittu, käännettävä ja irrotettava DPI-säädin sekä entistä ohuempi kuori ja kevyempi runko. Lisäksi niistä löytyy PTFE-tassut ja HERO 25K -anturi. LIGHTSPEED- ja PLUS-versiot ovat langattomia ja PLUSsasta löytyy myös RGB-värivalaistus. Hinnat ovat 89, 149 ja 169 euroa.


Roccat tiedottaa, että Kone XP -hiiren langaton versio, eli Kone XP Air on nyt saapunut myyntiin Suomessa. Sen hinta on 178 euroa.


Roccatin suunnalta tulee myös julkistus uudest mini-PC-pelinäppäimistöstä nimeltä Vulcan II Mini. Siinä on optiset TITAN II -kytkimet ja tiedotteen mukaan maailman ensimmäiset kaksois-LED-älynäppäimet. Niiden avulla on helpompi erottaa, milloin toissijaiset toiminnot ovat aktiivisina. Hintaa näppäimistöllä on 158 euroa ja se saapuu kuun lopulla.



XPG julkisti kasan uusia "aloittajatason" pelitarvikkeita: Precog S -headsetin, Slingshot-pelihiiren sekä Battleground L -hiirimaton. Hintojen luvataan olevan maltillisia, mutta tiedote ei niitä erikseen listaa.


LG on julkistanut Pohjoismaissa 48-tuumaisen UltraGear 48GQ900 -OLED-näytön. Sen virkistystaajuus on 120 Hz tai ylikellottaessa 138 Hz. Näytössä toistuvat 1,07 miljardia väriä kattavat 99 prosenttia DCI-P3-väriavaruudesta pikseliä kohden 10-bittisen värisyvyydellä ja sen resoluutio on 4K UHD. Lisäksi ominaisuuslistalta löytyy Dynamic Action Sync, FPS-laskuri, AMD Freesync Premium, Nvidia G-Sync -yhteensopivuus ja HDMI VRR. Hintalappu on 1690 euroa.


Toinen OLED-pelinäyttöuutuus tulee Samsungilta: Odyssey OLED G8. Se tulee saataville 34 tuuman koossa ja käyttää Quantum Dot -tekniikkaa. Virkistystaajuus on 175 Hz ja näytön kehyksen leveys ohuimmillaan vain 3,9 mm. Muita ominaisuuksia: VESA DisplayHDR 400 True Black, AMD FreeSync Premium, Smar Hub (esim. Netflix) sekä CoreSync & Core Lighting+.


Philips laajentaa Hue-sarjaansa: Philips Hue Lightguide ­-lamput poikkeavat muotoilultaan normaalisti (iso pallo, soikea lamppu ja kartion mallinen lamppu) mutta lisäksi julkistettiin myös Hue Filament candle bulb (E14) -kynttilälamppu sekä Hue Play gradient lightstrip for PC -valonauha, joka tottelee myös Corsairin sekä ilmeisesti myös Razerin ohjelmistoja. Valonauhan hinnoittelu alkaa 150 eurosta.


HONOR järjesti IFA-messuilta oman lähetyksensä, jossa paljastettiin HONOR 70-älypuhelin, kannettava HONOR MagicBook 14 -tietokone ja HONOR Pad 8 -tabletti sekä esiteltiin MagicOS 7.0, jolla voi mm. siirrellä kuvia hiirellä tietokoneen, puhelimen ja tabletin välillä.

HONOR 70 -puhelin on suunnattu vloggaajille: siitä löytyy Solo Cut - ja Dual Video Streaming -videokuvaustilat, 54 MP pääkamera IMX800-anturilla, sekä 50 MP ultralaaja/makrokamera ja 32 MP etukamera. Ytimenä tikittää Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G ja sen päällä Android 12 -pohjainen Magic UI 6.1. Early bird -myynti alkaa 5.9. ja nopeimmat savat kaupan päälle Earbuds 3 Pro -kuulokkeet (199 eur). Älypuhelimen hinta on alkaen 549 euroa.

HONOR MagicBook 14 -tietokone on HONORin kannettavista ensimmäinen, jossa on OS Turbo. Sen kerrotaan olevan akunkestoltaan merkittävästi parempi ja valmistaja lupaa jopa 20,8 % paremman virrankulutuksen edeltäjäänsä verrattuna. Kannettavassa on 12. sukupolven Intel® Core™ i5-12500H -prosessori ja se on konfiguroitavissa NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 -näytönohjaimella.

HONOR Pad 8 -tabletissa on 12 tuuman 2K HONOR FullView -näyttö, jonka näytön ja rungon välinen suhde on 87%. Näyttö tukee 2000x1200 pikselin resoluutiota ja 1 miljardia väriä. Tabletti käyttää HONOR Magic UI 6.1 - ja Google Play Services -järjestelmiä ja siinä on suurikapasiteettinen 7250 mAh akku.

HONOR kertoi myös tuovansa taitettavat lippulaivamallinsa myös Euroopan markkinoille.


Jabra tuo markkinoille uudet aidosti langattomat nappikuulokkeet – Elite 5:t. Niissä on hybridi aktiivinen vastamelutekniikka, 6 mikrofonia, 6 mm kaiutinelementit, Qualcomm aptX Audio, AAC- ja SBC-koodekit, 7 tuntia käyttöaikaa vastamelulla (28 tuntia kotelon kanssa), kahden laitteen tuki ja IP55-suojaus. Hintalapussa lukee 150 euroa.


Viikon viimeinen tiedote tulee Sennheiserilta otsikolla "maailman mukaansatempaavin ääni". Kyseessä ovat AMBEO Soundbar Plus- ja AMBEO Sub -soundbar-kaiuttimet. AMBEO Soundbar Plussan kerrotaan olevan maailman ensimmäinen 7.1.4-tilaäänellä varustettu erillinen soundbar-kaiutin. Soundbar Plussain hinta on 1500 euroa, Subin 700 euroa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Microsoft lupasi Son... Apex Legends on hurj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova