Tuorein sisältö

BioWarella on suunnitelmia peräti kahdelle suosikkisarjan jatko-osalle

12.08.2017 klo 11.00 | Luettu: 2856 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


BioWaren lähitulevaisuuden suunnitelmat ovat pääasiassa Anthemissa, mutta se ei tarkoita etteikö yhtiöllä olisi ideoita muihinkin projekteihin. Etenkin Dragon Age -roolipelisarja ei ole lähelläkään päätöstä.

Huolestunut fani kyseli Twitterissä yhtiön suunnitelmia sarjan pomona tunnetulta Mike Laidlawlta. Mies kertoi studiolla olevan suunnitelmia aina vitososaan asti.

”Meillä ei ole suunniteltua loppua Dragon Agelle. Meillä on alati muuttuvia suunnitelmia noin kahta seuraavaa peliä varten.”

Sarjaa on toistaiseksi ilmestynyt vasta kaksi numeroitua osaa sekä Dragon Age: Inquisition, jonka viimeinen laajennus Trespasser on jo julkaistu.

Neljäs osa ei ole kuitenkaan vielä järin lähellä, sillä teosta ei ole virallisesti edes paljastettu. Tosin ainakin Eurogamer osaa kertoa sarjan ydintiimin suunnitelleen seuraavaa osaa jo hyvän aikaa.V2.fi | Markus Mesiä
< Fallout 4:stä vuoden... Xbox-pelivalikoimaan... >

Keskustelut (3 viestiä)

Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

12.08.2017 klo 11.49 5 tykkää tästä

Ei muuta kuin muutkin pelit teuraalle Mass Effect-skandaalin jälkeen. Miksi lopettaa kun on jo saanut hyvän startin?
lainaa
froxa

12.08.2017 klo 13.47 1 tykkää tästä

Matkalla ollaan sinne jo :)

http://i.imgur.com/4zjYz.jpg
lainaa
Moab

12.08.2017 klo 17.35 5 tykkää tästä

Bioware on yksi vitsi. Montako transuhomodemiseksuaalia löytyy seuraavasta sjw-voimafantasiaseikkailusta? Itse sanoisin että jos toxic masculinityä edustavia cissuja on enemmän kuin 1 niin ei voi kyllä ostaa ahdasmielisten natsien peliä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova