Tuorein sisältö

Humble Games esitteli lisää tulevaa indiepelitarjontaa: mukana mm. Dragon Age -luojan roolipelimusikaali, yhteistyöryöstelyä ja synkkää toimintaa

17.03.2022 klo 21.00 | Luettu: 1511 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Humble Games järjesti tänään ensimmäistä kertaa oman tulevia julkaisujaan esittelevän Showcase-lähetyksen, jossa pelijulkaisija esitteli yhdeksään tulossa olevaa indiepeliä. Joukossa oli useita mielenkiintoisia pelejä, kuten vaikkapa Dragon Age -pelisarjan luojan David Gaiderin roolipelimusikaali ja jatko-osa suositulle Monaco: Monaco: What's Yours Is Mine -yhteistyöpelille. Lähetyksessä esiteltyjen pelien trailerit löytyvät alta.


Stray Gods: The Roleplaying Musical


Pelinkehittäjä David Gaiderin luotsaaman Summerfall Studiosin tulevasta Stray Gods: The Roleplaying Musical -pelistä nähtiin vain lyhyt teaser-traileri.

Interaktiiviseksi roolipelimusikaaliksi kutsutun pelin kehittäjät painottavat aiemmin Chorus: An Adventure Musical -nimellä kulkeneen pelin pitävän runsaasti sisällään musiikin lisäksi myös roolipelielementtejä. Tämä tarkoittaa dialogivaihtoehtoja, merkittäviä valintoja sekä mahdollisuutta muokata mihin suuntaan pelin tarina etenee.

Pelin julkaisupäivää tai sen mahdollisia kaikkia julkaisualustoja ei ole vielä tiedossa, mutta peli saapuu vähintäänkin PC-pelaajien ulottuville päätellen siitä, että pelin voi laittaa jo toivelistalle Steam-kauppapaikassa.



Monaco 2


Pelinkehittäjä Pocketwatch Gamesin vuonna 2013 ilmestynyt yhteistyörötöstelypeli Monaco: What's Yours Is Mine on saamassa jatkoa uuden Monaco 2 -pelin muodossa. Pelin kehitys on vielä alkuvaiheessa, joten siitä ei ole vielä paljoa tietoa jaossa mutta ilmeisesti uusi peli tulee painottamaan kentissään vertikaalisuutta, joka on mahdollista uuden isometrisen kuvakulman myötä.



Coral Island


Kickstarterissa viime vuonna yli 1,6 miljoonaa kerännyt Coral Island lupaa suunnitella uudelleen perinteisen farmisimulaation. Pelin haluaa tarjota modernimman, inklusiivisemman ja ympäristöä huomioivan tulkinnan suositusta peligenrestä.

Peli ilmestyy mahdollisesti vuoden 2022 aikana mutta toistaiseksi julkaisualustoista tiedossa on vasta PC, jossa pelin voi jälleen lisätä toivelistalle Steam-kauppapaikassa.



Moonscars


Moldovialaisen pelinkehittäjä Black Mermaidin tekemä Moonscars tarjoaa tyylikkään synkkäsävyisellä pikseligrafiikalla toteutettua sivustapäin kuvattua toimintaa. Peli ilmestyy tänä kesänä PC:lle.



Ghost Song


Ghost Song on uusi tunnelmaa ja mysteeriä painottava tyylikkään näköinen metroidvania-tyylinen peli pelinkehittäjä Old Moonilta. Pelillä ei ole vielä julkaisupäivää mutta se ilmestyy ainakin PC:lle jossain vaiheessa.




Signalis


Uniikilla kuvakulmalla ja visuaalisella tyylillä toteutettu Signalis lupaa tarjota perinteisen selviytymiskauhukokemuksen täynnä mysteerejä, pulmia ja hirviöitä. Rose-Enginen kehittämä peli ilmestyy PC:lle ja Xboxille tänä syksynä.



Infinite Guitars


Infinite Guitars on rytmipeliä ja roolipeliä yhdistelevä uutuus pelistudio Niko Nikolta. Animehenkisellä visuaalisella ilmeellä toteutetulla pelillä ei ole vielä julkaisupäivää tai alustoja tiedossa.



Chinatown Detective Agency


Eilen Xbox Indie Showcasessakin esitelty Chinatown Detective Agency sai uuden trailerin, joka esitteli tulevan lupaavalta näyttävän seikkailupelin hahmoja ja tarinaa. Peli ilmestyy huhtikuun 7. päivä PC-, Xbox One- ja Nintendo Switch -alustoille sekä on saatavana heti julkaisupäivänä osana Xbox Game Pass -palvelua.



The Iron Oath


Pelinkehittäjä Curious Panda Gamesin tuleva The Iron Oath tarjoilee vuoropohjaista roolipelitaktikointia tyylikkäällä pikseligrafiikalla toteutettuna ja pelin mukaan pelaajan palkkasoturijoukkion kohtalo on täysin pelaajan käsissä. Pelistä on saatavilla pelattava demo Steam-kauppapaikassa ja peli saapuu ostettavaksi Early Access -versiona huhtikuun 19. päivä.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Supermassiven seuraa... Sniper Elite 5 pääst... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova