Tuorein sisältö

Wiillekin maksullista lisäsisältöä

17.03.2008 klo 09.48 | Luettu: 2716 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


GamePro vahvistaa kolmenkin eri lähteen kertoneen, että WiiWare-palvelun myötä myös Wiille saapuu maksullinen pelien lisäsisältö.

- Famitsu-lehden mukaan Genki julkaisee japanin WiiWareen sen julkaisun yhteydessä saapuvaan LONPOS-puzzleen lisäpaketteja. Nämä lisäpuzzlet maksavat 500 Wii pointsia satsilta, kun varsinaisen pelin hinta on 1000 Wp
- toinen Japanissa WiiWareen saapuva peli, Mojipittan, tarjoaa myös lisätasoja 1000 Wp:n hintaan
- D2C-firman johtaja Scott Orr taas kertoo Spogs Racing -pelistä, joka on menossa myös WiiWare-palveluun. Hän ei 'malta odottaa, että voi alkaa julkaista kisapaketteja hyvin kohtuullisin kostannuksin'.

"Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden laajentaa pelikokemustaan uusilla ominaisuuksilla omaan tahtiinsa. Spogs Racing tulee saamaan kisapaketteja, joissa on uutta sisältöä, kuten ratoja, autonosia ja muuta."

WiiWaren Euroopan julkaisusta ei ole tiedossa vieläkään varmaa ajankohtaa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Realistiset räiskinn... Ensimmäiset tiedot P... >

Keskustelut (2 viestiä)

Kehveli

17.03.2008 klo 10.16

Mua niin vituttaa tämmönen, mihin oikeasti ollaan menossa? Siihenkö että köyhillä ei oo varaa pärjätä peleissä kun ei ole varaa ostaa kriittistä osaa autoon?
Ensiksi ostat konsolin, sitten pelin ja viimeiseksi ostat sisällön peliin. Ei jumalauta....
No okei, systeemi toimisi mikäli pysytään kohtuudessa, ja se maksullinen sisältö todellakin olisi semmosta mitä tavallinen pelaaja ei tarvitse. Vähän niinkuin DVD elokuvissa saisi pikkurahalla ostaa trailereita ynnä muuta asiaan kuulumatonta. Mutta sitten kun pitää ostaa ite elokuva niin sitten ollaan jo hakoteillä... Ja pahasti.
Tai jos hintataso olisi kohdallaan. Ensimäinen chapter euron ja eteenpäin. Ja koko maksaisi vaikka sen 45 euroa. Näinollen Koko peli maksaisi sen Normi pelin verran ja pelaaja voisi lopettaa millon haluaa, jos peli onkin täyttä shaissea. Mutta epäilen että pysytäänkö siinä kohtuudessa...
lainaa
DrFunkee

Rekisteröitynyt 22.01.2008

17.03.2008 klo 11.21

Kyllähän sen vielä ymmärtäisin, että jos lisäkenttiä ladattaisiin peliin maksullisesti, mutta jos autopeliin hankitaan rahalla tehokkaampia osia ja räiskintäpeliin aseita, niin alkaa meno mennä vähän epäreiluksi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova