Tuorein sisältö

JÄTTIpaketti Nintendon julkistuksia viime yöltä: klassikoita, Wolfenstein, Doom, Square, Mario Party, julkaisupäiviä, erikoispaketteja ja niin edelleen

14.09.2017 klo 11.00 | Luettu: 6786 kertaa | Teksti: Toimitus

Huh. Viime yön Nintendo Direct oli täynnä asiaa, joten lähdetään purkamaan. Koko lähetys tämän uutisen lopussa.

Pokémon Ultra Sun & Pokémon Ultra Moon


Uusi traileri ja lisäksi Pokepallon näköinen uusi New 2DS XL -malli saapuu marraskuun alussa.



Mario Party: The Top 100

Mario Party -pelisarjan uusin tulokas sisältää 100 suosituinta minipeliä sarjan varrelta ja julkaistaan marraskuussa.



Kirby Battle Royale

Kirby käy Kirbyä vastaan tammikuussa, mukana 10 pelitilaa ja monenlaista moninpeliä.



Xenoblade Chronicles 2

Julkaisupäivä! Ensimmäinen joulukuuta. Ja uusi traileri.



Project Octopath Traveler (nimi saattaa muuttua)

Square Enixiltä roolipeliä ensi vuonna Nintendo Switchille. Bravely Defaultin tekijöiltä.




Nintendo wanhat arcadepelit

Nintendon klassisia arcadepelejä saapuu Switchille "Arcade Archives" -nimikkeellä. Ensimmäisenä alkuperäinen Mario Bros, sitten mm. Balloon Fight, Vs. Ice Climber, Vs. Pinball, Vs. Clu Clu Land ja Punch-Out!.



Wolfenstein 2: The New Colossus ja DOOM

Kyllä. Ne ovat tulossa Nintendo Switchille. Tänä vuonna. Doomissa ei tule olemaan SnapMap-ominaisuutta ja jos sen ostaa fyysisenä, moninpeli pitää ladata erikseen.



Super Mario Odyssey


Super Mario Odysseystä kerrottiin lisää, katso alla oleva video. Lisäksi julkistettiin Switch-bundlepaketti, jossa peli tulee mukana. Pakettiin kuuluu myös aiheen mukainen Switch-kantopussukka. Pelin photo-tilassa voi lähettää kuvia kännykkäänsä.



Lisäksi Snipperclipsistä on tulossa Plus-versio, jossa on uusia ominaisuuksia ja Minecraft julkaistiin New 3DS:lle tänään. Xenoblade Chronicles 2:a varten julkaistaan tyylikäs Switch Pro Controller ja japanilaiset saavat pelattavakseen Phantasy Star Online 2: Cloud -pelin. Switchin Skyrim julkaistaan 17.marraskuuta.



Koko lähetys:


V2.fi | Toimitus
< Näin sujuvat Citroën... PS4:n PlayLink-pelie... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

Warbadger

Rekisteröitynyt 13.09.2017

14.09.2017 klo 11.16 1 tykkää tästä

Tuo Mario näyttää kyllä mahtavalta. Hirvittää vaan rahanmeno loppuvuodesta , kun ostettavia pelejä kertyy kokoajan lisää..
lainaa
keba

14.09.2017 klo 11.49 1 tykkää tästä

En katsonut edes Marjon osuutta spoilereiden vuoksi mutta kyllähän tuo on vuoden peli ehdokas vahavasti niin hienolta se on näyttänyt koko ajan.Todella paljon loisto pelattavaa ja Bethesdalle iso pisteet kunnon panostuksesta Switchiin.Tuo Doom ja Wolfenstein tuli todella puskista ja ehdottomasti positiivisella tavalla.FPS, joy-conien liikeohjaus ja kannettavuus.Oikein loistava sekoitus.Ai niin unohdin eitei olemitään pelattavaa Skyrim,Fifa 18,Super Mario Odyssey,Fire Emblem Warriors ,Doom ja Xenoblade 2 tässä muutaman kuukauden sisään ja noiden lisäksi jo ilmestyneet huippupelit.
lainaa
make

14.09.2017 klo 12.10

Täällä jo ostettu Switch ja ennakkovarattu Mario mahdollista joulun laitepulaa/trokareiden hamstrausta varten. Kyllähän tuo Mario todella hyvältä näyttää. Vielä 1,5kk odottamista.
lainaa
asdfqwer

14.09.2017 klo 14.24

Mario ehdottomasti hankintalistalla. Vaikuttaa, että peli palaa elementtiinsä vähän vaisumpien WiiU- ja 3DS-pompintojen jälkeen. Doom ja Wolfenstein hyviä lisiä Switchin kirjastoon.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova