Tuorein sisältö

Uuden Gameboy Advance -pelin Kickstarter-kampanja murskasi tavoitteensa - saapuu nyt myös hieman modernimmille laitteille

29.08.2021 klo 11.00 | Luettu: 1240 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenÄskettäin alkanut Goodboy Galaxy -pelin Kickstarter-kampanja murskasi hieman yli 21 000 euron tavoitteensa alle päivässä. Mielenkiintoisen projektista tekee se, että se tulee olemaan ensimmäinen kaupallisesti julkaistu Gameboy Advance -peli 13 vuoteen.

Metroidvania-tyyppisen söpöllä grafiikalla varustetun Goodboy Galaxyn fyysisestä GBA-versiosta vastaa jo aiemmin muita fyysisiä retropelejä julkaissut First Press Games mutta kampanja osoittautui niin suosituksi, että pelin fyysisten kappaleiden kampanjaa varten varattu osuus loppui ja ainoa tapa saada aito pelikasetti on tilata se ennakkoon First Press Gamesin -sivuilta.

Joukkorahoituskampanjan menestyksen ansiosta tosin myös ne, jotka eivät Nintendon mainiota alun perin jo vuonna 2001 julkaistua käsikonsolia omista pääsevät pelaamaan peliä myös Nintendo Switchillä tai voivat hankkia sen tietokoneilla Steam-kaupasta..

Kiinnostuneille pelistä on saatavilla jopa pelattava demo Itch.io -sivustolla.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Huhu: Syyskuun PlayS... Naughty Dog hakee in... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova