Tuorein sisältö

Ylistetty Nioh kääntyy PC:lle - tällaisella raudalla samurai viipaloi vihulaisiaan

02.10.2017 klo 22.00 | Luettu: 1993 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Kehuja ja ylistystä niittänyt Nioh ei ole jäämässä PlayStation 4 -pelaajien yksinoikeusherkuksi. Tekijätiimi Koei Tecmo on paljastanut tuotoksen saapuvan loppuvuodesta myös PC:lle.

Helmikuussa konsolilla nähty samurai-toimintateos julkaistaan Steamissa marraskuun 7. päivä. Luvassa oleva paketti on pelin Complete Edition, joka sisältää emopelin lisäksi pelin kolme laajennusta.

Dragon of the North-, Defiant Honour- ja Bloodshed's End -laajennusten ohella on luvassa tyystin tuore esine. Pelaajat voivat kiskoa päähänsä Dharmachakra Kabuto -kypärän, jonka ulkoasu ja juuret ovat tukevasti buddhalaisen maailmankatsomuksen ytimessä.

PC-version erikoisominaisuksiin lukeutuu kaksi erilaista tilaa: Action Mode ja Movie Mode. Näistä ensimmäinen rullaa jatkuvasti 60 ruudun sekuntitahdilla, kun taas jälkimmäistä kuvataan elokuvamaisemmaksi 4K-kokemukseksi.

Tässä vielä pelin Steam-sivulta napatut rautavaatimukset. Varsin kunniakas 100GB:n kovalevytila on syytä pitää mielessä, mikäli tallennustilaa ei ole tarjolla loputtomasti.

V2.fi | Markus Mesiä
< Paris Games Weekiin ... Yön kevyt peliaihein... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova