Tuorein sisältö

Epic Games Store tarjoaa viikon ajan ilmaiseksi kehutun Souls-henkisen toimintapelin ja post-apokalyptistä selviytymistä pommisuojassa

10.09.2021 klo 22.00 | Luettu: 1925 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games Store tarjoaa viikon ajan ilmaiseksi aiemmin julkistetun post-apokalyptisen Sheltered-pommisuojasimulaattorin lisäksi myös kehutun Souls-henkisen Nioh-toimintaroolipelin.

Nioh on erityisesti haastavista Ninja Gaiden -peleistä tutun Team Ninjan tulkinta Dark Souls -pelisarjan tyyppisistä toimintaroolipeleistä ja on saanut pääasiassa todella positiivisen vastaanoton niin kriitikoilta (V2.fi:n arviossa 4/5) kuin peligenren faneilta.

Epic Games Storesta pelissä vieläpä tarjolla ilmaiseksi sen Complete Edition, joka nimensä mukaisesti pitää sisällään kaikki pelin kolme DLC-laajennusta. Saatavilla oleva peli sisältää myös cross-play-tuen pelin Steam-version kanssa eli pahoissa pomotaisteluissa apua saa myös vain Steam-version omistavilta kavereilta.

Nioh: The Complete Edition on saatavilla ilmaiseksi syyskuun 16. päivään kello 18.00 saakka ja sen voi lisätä omaa kokoelmaansa pelin Epic Games Store -sivulta.Sheltered taas tarjoaa hieman eri tavalla haastavaa pelikokemusta, kun pelaajan pitää yrittää selvitä post-apokalyptisessä maailmassa perheensä kanssa löytämässään pommisuojassa. Peli yhdistää roolipelillisiä elementtejä pommisuojan managerointiin sekä antaa pelaajille mahdollisuuden muokata perheestään omanlaisensa.

Sheltered on myös saatavilla ilmaiseksi syyskuun 16. päivään kello 18.00 saakka ja senkin voi lisätä omaan pelikokoelmaansa pelin Epic Games Store -sivulta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Fortnite-oikeusjuttu... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova