Tuorein sisältö

E3: EA ilmoitti julkaisevansa kolme uutta indiepeliä

09.06.2019 klo 14.00 | Luettu: 3431 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen


Pelijulkaisija EA venytti aiemman E3-tilaisuutensa lähes neljään tuntiin esitelläkseen kuutta tulossa olevaa peliään, onneksi EA kuitenkin löysi myös jostain aikaa ilmoittaakseen julkaisevansa tulevaisuudessa kolme uutta indiepeliä EA Originals -nimikkeensä alla.

Glowmade-pelistudion työstämä Rustheart-peli on tekijöidensä mukaan saanut inspiraatiota Iron Giant -animaatioelokuvasta ja pelissä seikkaillaankin yhdessä robottikaverin kanssa. Pelaaja pystyy myös muokkaamaan tietokoneen ohjaaman robotti ulkonäköä haluamakseen. Pelin toimivuus tulee olemaan varmasti pitkälti kiinni siinä, kuinka siedettävästi robotin tekoäly suostuu pelaajan kanssa tekemään yhteistyötä.

Aiemmin Fe-pelin tehnyt pelinkehittäjä Zoink! oli toinen kolmesta studiosta, jonka tulevan pelin EA julkaisee. Pelistä ei tosin tällä hetkellä ole tiedossa kuin sen nimi, joka on Lost in Random.

Kolmannesta pelistä ei ole tiedossa edes nimeä mutta siitä vastuussa on aiemmin erittäin mainion yhteistyöpelin A Way Out tehnyt ruotsalainen Hazelight Studios -pelinkehittäjä. Studion ilahduttavan suorapuheinen johtaja Josef Fares lupaa tulevan nimettömän projektin olevan jälleen yhteistyöpeli ja "v*tun hauska".

Pelien julkaisuun on vielä pitkä aika mutta alustavasti ne vaikuttavat mielenkiintoisilta ja kuten alla olevasta videosta näkee, niiden tekijät ovat myös hyvin intohimoisia omia tuotoksiaan kohtaan.Lähde: Eurogamer, USGamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< E3: Mitä kaikkea EA ... E3: Nintendo Switch ... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

09.06.2019 klo 17.01

E3: EA ilmoitti pilaavansa kolme uutta indiepeliä
lainaa
wigvdnvigo

09.06.2019 klo 19.44

eka peli voi ol ihan hyva mut jos peli on hyva niin ea vaatii jatko osan ens vuodelle ja ottaa kaikki maholliset mikromaksusjw keinot kayttoon
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova