Tuorein sisältö

Blizzcon 2017: Myös Overwatch ja Hearthstone laajentuvat

04.11.2017 klo 13.00 | Luettu: 2868 kertaa | Teksti: ToimitusKuten arvata saattaa, Blizzcon 2017 -tapahtumassa ei unohdettu myöskään Overwatchin tai Hearthstone-korttipelin ystäviä. Kumpikin peli laajenee. Toinen saa uusia kortteja ja uuden pelitilan, toinen taas uuden sankarin ja kartan. Arvaatko, kumpi on kumpi?

Ei pidetä lukijoita enempää jännityksessä, sillä kortteja saa tietenkin Hearthstone. Kobolds & Catacombs -lisälevy sisältää silmäniskuja perinteisten pöytäroolipelien ystäville, legendaarisia aseita kaikille hahmoille sekä kokonaan uuden pelitilan, Dungeon Runin. Siinä pelaajat kohtaavat kahdeksan pomon sarjan aluksi kovin rajoitetulla pakalla. Jokainen voitto kuitenkin kasvattaa pakkaa ja mitä pitemmälle pääsee, sitä kovemmat ovat myös palkinnot.Overwatchiin taas lisätään uusi sankari ja uusi kartta. Uusi sankari on Moira, ilkeän Talon-järjestön parantaja, joka on yhtä nerokas kuin kunnianhimoinen, ainakin kuvauksensa mukaan. Moiran jippona on niin sanottu lifesteal, eli hän pystyy vahingoittamaan vihollisiaan parantaakseen itseään. Vahingoittamalla uhrjaan Moira myös lataa bioottista energiaa, joka on hänen perinteisten parannustensa virtana. Oletettavasti Moiran kanssa pitää siis olla aktiivinen ja aggressiivinen, mikä toki sopii hyvin hahmon ideaan.

Uusi kartta puolestaan on Blizzard World. Kuten nimestäkin voi päätellä, se sisältää runsaasti viittauksia Blizzardin muihin peleihin. Tarjolla tulee siis olemaan runsaasti metahuumoria, sekä tietenkin myös sitä kaikkien rakastamaa ja verenpainetta kohottavaa payloadin saattamista ja puolustamista. Miten vaikea voi olla pysyä sen kärryn lähellä, häh?

Kaikki herkut julkaistaan "lähiaikoina", eli odotus alkakoon!

Teksti: Miikka Lehtonen

Lisätietoja: Kobolds & Catacombs

Lisätietoja: Moira
V2.fi | Toimitus
< Blizzcon 2017: Heroe... Etäältä tarkkaileva ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova