Tuorein sisältö

Call of Duty -peli vaatii pelaajia tunnistautumaan matkapuhelinnumerolla, mutta kaikki numerot eivät kelpaa Blizzardille

10.10.2022 klo 20.00 | Luettu: 2710 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Blizzard on ottanut käyttöön matkapuhelinnumerolla tunnistautumisen, joka tällä hetkellä koskee ainakin Overwatch 2:ta ja lokakuun lopussa julkaistavaa Call of Duty: Modern Warfare II:ta. Blizzardin mukaan puhelinnumerolla tunnistautuminen vähentää pelaajien huonoa käytöstä, minkä lisäksi pelaajat eivät voi luoda lukuisia tilejä. Varsinkin Overwatch 2:n kohdalla useiden tilien luominen olisi helppoa, sillä räiskintä on maksuton. Jotkut pelaajat ovat luoneet uusia tilejä sen jälkeen, kun heidän aiemmat käyttäjätunnukset ovat estetty rikkeiden johdosta.

Vahvistusjärjestelmässä on kuitenkin ongelma, sillä se ei aina hyväksy prepaid-liittymiä. Järjestelmä on suunniteltu “tavallisille” laskutusliittymille. Ainakin yksi pelaaja on kertonut PC Gamerille, että jo Modern Warfare II:n betatestissä prepaid-liittymän omistajan numeroa ei ole hyväksytty.

Blizzardin tapa toteuttaa tunnistautuminen syrjii niitä pelaajia, joilla ei ole syystä tai toisesta mahdollista ostaa muuta kuin prepaid-liittymiä. Joissakin maissa prepaid-liittymät ovat yleisimpiä kuin laskutusliittymä. Joskus prepaid-liittymät ovat myös halvempia kuin laskutusliittymät, joka voi olla myös syy prepaid-liittymän hankkimiseen.

Lähde: The Verge

V2.fi | Miia Lyyra
< Finish him! Selkäran... The Last of Us -tele... >

Keskustelut (5 viestiä)

fakta

10.10.2022 klo 20.42 3 tykkää tästä

Tässä on otollinen tilaisuus äänestää lompakollaan. Joku tolkku tulisi olla pelipuljunkin kontrollinhimolla.
lainaa
vuwpvjpwfikw

10.10.2022 klo 21.47 1 tykkää tästä

kohta pelifirma haluaa tatuoida jokaiseen pelaajaan gps tagin et voi seurata ettei piratisoida tai pelata kaverin kanssa tai
lainaa
Kakkipylly

10.10.2022 klo 22.44 3 tykkää tästä

Yhtäkään Activison Blizzardin peliä en ole ostanut yli 6 vuoteen, tämä tulee nähtävästi myös jatkumaan.
lainaa
jördis

11.10.2022 klo 10.16 2 tykkää tästä

eiköhän tämä kitinä tule pleikkupojilta vain kuin heitä nyppii ton firman siirtyminen xboxille.
lainaa
hjkcghk

11.10.2022 klo 12.04 1 tykkää tästä

jesus kun ei saa kitistä enää mistään.. "Faktalla" ainut asiallinen kommentti mutta ainakin nyt yrittävät saada toivotonta tilannetta jotenkin hallintaan, toivotaan vaan, että toimii.

Varovaisen toiveikas olen tästä numerojutskasta saada kuriin hakkereita koska tykkäsi tai ei; peli on parasta sota/asepornoa mitä saa ja itse pelimekaniikat ovat oikeasti hyviä ja viihdyttäviä ja sopii arcademeininkiin. Modern warfare 1 (uusi) oli mielestäni yksi parhaista codeista mutta ei hakkerit aika vapaasti saivat siinäkin mellestää varsinkin seuraavan julkaisun jälkeen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova