Tuorein sisältö

Konami jysäytti jättiläjän ilmaista sisältöä Bombermaniin

15.11.2017 klo 22.30 | Luettu: 2672 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Switchin julkaisuikkunassa pankin ja paljon muuta räjäyttänyt Super Bomberman R ei ole vielä alkuunkaan valmis. Konami on tuonut ladattavaksi ilmaisen lisäsisältöpaketin, jonka laajuus räjäyttää tajunnan.

Kokonaan uutena jujuna on Grand Prix -tila, jota Konami kuvailee e-sportsille sopivaksi tilaksi. Kyseessä on 3vs3-matseja, joissa kierrätetään vanhoja tiloja.

Crystal-tila on toinen tuore tuttavuus. Moodissa pyritään keräämään kristalleja pisteiden kiilto silmissä. Mikäli vihulainen onnistuu pommittamaan pelaajan hengiltä, katoaa tililtä puolet saaliista.

Kolmas uutuus on Basic Bomber, joka on muutoin tyypillinen Bomberman-pommijuhla, mutta tällä kertaa pelaajat ovat varustautuneet pommitukseen elämäläjällä.

Mikäli kaverit ovat jo kaikonneet räjähdysten myötä teille tietämättömille, voi Bomberman-himoja tyydyttää tarinatilassa. Laajennus tuo seitsemännen pelimaailman, jossa on tuoreita karttoja sekä pomoja. Lisäksi paketin kylkiäisenä saadaan lemmikkejä sekä yhdeksän uutta hahmoa:

Goemon Bomber
Dracula Bomber
Princess Tomato Bomber
Bubble Head Bomber
Option Bomber
Shiori Fujisaki Bomber
Jehuty Bomber
Anubis Bomber
Reiko Bomber

Konami ei ole vieläkään valmis teoksen kanssa. Facebook-päivityksen mukaan luvassa on vielä paljon lisää.

V2.fi | Markus Mesiä
< Kuusi minuuttia unen... Sonic! Space Invader... >

Keskustelut (1 viestiä)

asdfqwer

16.11.2017 klo 00.03 2 tykkää tästä

Vaikka vaikutti tämä Bomberman alkuun halvalta "rahat pois"-tekeleeltä, niin täytyy nostaa hattua Konamille pelin tukemisesta julkaisun jälkeen. Tälläistä kun näkisi myös muiden pelien osalta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova