Tuorein sisältö

Painiköriläät heittelevät toisiaan Switchillä jo huomenna - digiversion haikailijat saivat samalla epämieluisan yllätyksen

05.12.2017 klo 22.30 | Luettu: 4325 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


2K:n vapaapainipeli WWE 2K18 vahvistettiin Switchille jo kesällä, mutta julkaisupäivän saamisessa on kestänyt kauemmin kuin Smackdownin juonikuvioissa. Tekijöillä on kuitenkin iloisia uutisia – eikä julkaisua tarvitse edes odottaa kuin muutaman hassun tunnin ajan.

Pelin fyysinen ja digitaalinen versio saapuvat kauppoihin heti huomenna, eli itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta. Mikäli pelin ehtii ennakkotilata pelikaupasta, saa kaupan päälle Kurt Angle -lisäsisältöpaketin. Digitaalisen version ostajat saavat samaisen laajennuksen aina joulukuun 13. päivään asti.

Samalla tekijät varoittavat, että digitaalinen versio ei ole järin kompakti tilaihme. Peli rasittaa kovalevyä nimittäin siinä määrin, että 32GB:n microSD-kortti on tarpeellinen lisävempain. Fyysisen version suhteen ei ole kerrottu tilatarvetta.

V2.fi | Markus Mesiä
< Australian avoin ten... Suomi 100 -peliuutin... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

05.12.2017 klo 22.39

Tuli hankittua Switchille Samsung MicroSD -muistikortti Evo+ 256 Gt. Olihan tyyris, mutta tila tuskin koskaan tulee loppumaan kesken. Nintendo olisi kyllä saanut lisätä joko Switchiin itseensä enemmän tilaa tai sitten muistikortin mukaan.
lainaa
Joni

05.12.2017 klo 23.49 7 tykkää tästä

OldHorny kirjoitti:
Tuli hankittua Switchille Samsung MicroSD -muistikortti Evo+ 256 Gt. Olihan tyyris, mutta tila tuskin koskaan tulee loppumaan kesken. Nintendo olisi kyllä saanut lisätä joko Switchiin itseensä enemmän tilaa tai sitten muistikortin mukaan.


Viileä tarina, veli.
lainaa
nsefvneipg

06.12.2017 klo 03.51 1 tykkää tästä

250 ei lopu kesken? ja tehokonsoleilla pitää päivittää kun tera on liian vähän

tossahan on ihan hyvä peruste sille miksi nintendo ei lisännyt muistia. kun kuitenkin käy niin että sukupolven alussa pelit ja roinat vievät tietyn verran, niin myöhemmin ne vievätmoninkertaisen määrän. 360n kamat menivät parhaimmillaan 100 megan muistikortille, ja lopulta kaikilla oli vähintään 120 gigan kovo. joten ei se 32 tai 64 lopulta riittäisi vaan pitäisi bundlata isompi kalliimpi muisti, ja vaikka joku ei välttämättä tarvi kun pelaa vain sitä yhtä tai kahta peliä. ja kun muistia myydään samassa kaupassa kuin konsoliakin niin ei pitäisi siitäkään hirveän isoa ongelmaa tulla
lainaa
Kheetor

07.12.2017 klo 11.34

OldHorny kirjoitti:
Nintendo olisi kyllä saanut lisätä joko Switchiin itseensä enemmän tilaa tai sitten muistikortin mukaan.


Korjaa jos olen väärässä mutta Samsung 256Gt Evo+ maksaa 250 euroa ja Switch maksaa 350 euroa. Isompi tallennustila olisi nostanut Switchin hintaa ja mennyt täysin hukkaan niiltä jotka ostavat fyysisiä pelejä. Ja mikään lisätilan määrä ei olisi loppupeleissä kaikille "tarpeeksi". Niinkuin itse osoitat tuolla 256Gt ostoksellasi, mitä kutsuisin järjettömäksi rahan tuhlaukseksi, jos et nyt sitten suunnittele asuvasi seuraavaa 10 vuotta ilman internettiä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova