Tuorein sisältö

Pokémon GO ei pian enää toimi vanhemmilla iPhone-puhelimilla

10.01.2018 klo 20.00 | Luettu: 2849 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Osa Pokémon-kouluttajista tipahtaa hirviöjahdista keväällä. Niantic on ilmoittanut lopettavansa Pokémon GO -tuen antiikkisilta iOS-laitteilta.

Päätös koskee iPhone 5- ja iPhone 5C -laitteita. Tulevaisuuden vaatimuksena on nimittäin iOS 11 -käyttöjärjestelmäversio.

”Kyseisten alustojen käyttäjät eivät enää pääse Pokémon GO -tililleen eivätkä pysty käyttämään PokéCoinseja tai muita esineitä sillä laitteella. Heidän täytyy vaihtaa tuen piirissä olevaan laitteeseen jatkaakseen pelaamista.”

Syy alustojen hylkäämiseen on aikomus parantaa ja kehittää Pokémon GO:ta suuntiin, jotka ylittävät vanhojen laitteiden tarjoamat mahdollisuudet. Tarkkoja suunnitelmia ei vielä kuitenkaan kerrottu.

V2.fi | Markus Mesiä
< Näin sora ropisee ja... Piraattitouhuun pääs... >

Keskustelut (2 viestiä)

rfnoivgngnr

10.01.2018 klo 23.50

Yksi syy käyttää ne 800 pokemonnappaamistuntia sen sijaan Game Boy/DS version ostamiseen. Ihan samalla tavalla voi kävellä ympäri kyliä ja ojia se kädessä, ja pitää torikokouksia jossain keskellä toria

Ei tuu mieleen että koskaan olisi gameboy aikana nähnyt sellaista 30 aikuisen ihmisen pokemonkokoontumista. Ei edes lasten. Vaikka sitäkin mainostettiin jo ihan mainoksissa että liiku ja vaihtele kaverien kanssa
lainaa
Jusa

11.01.2018 klo 11.58 1 tykkää tästä

Paljonko maailmassa on älypuhelimen käyttäjiä vs. Gameboy pelaajia
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova