Tuorein sisältö

We Happy Few -tekijät palauttavat pelaajien rahat - lykätty teos ongelmissa julkaisusekamelskan vuoksi

20.01.2018 klo 11.00 | Luettu: 2172 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Pelijulkaisujen erilaiset suuntaukset ovat vieneet We Happy Few -teoksen ongelmalliseen pulmaan. Tekijät ovat päättäneet palauttaa rahat kaikille niin haluaville Early Access -version hankkineille riippumatta siitä, kauanko pelikello on ehtinyt tähän mennessä tikittää.

Samalla We Happy Few vedetään pois Early Accessista helmikuun ensimmäisenä päivänä. Peli palautetaan myyntiin lähempänä julkaisua, jolloin ”saadaan tarjottua enemmän tietoa ja sisältöä sekä selvyyttä siitä, mitä pelaajat voivat odottaa pelin kokoversiolta.”

Ratkaisut ovat seurausta projektin muuttuneesta julkaisuideasta sekä lykkääntyneestä julkaisuajankohdasta. Alkujaan huhtikuulle päivätty teos on siirretty pitkälle ensi kesään, sillä pelin kerrotaan vaativan hiomista.

Samalla fanit ovat ärtyneet Gearboxin kanssa tehdystä julkaisusopimuksesta. Pelin hinta tuplaantui sopimuksen myötä täysihintaiseksi peliksi. Studio on selittänyt asiaa pelin laajuudella ja kasvamisella, mutta tämä ei ole faneja miellyttänyt. Tekijätiimi Compulsion Games on myös tiedostanut asian. Ongelmaa puidaan pelin Steam-sivulla.

”Olemme jääneet jumiin Early Accessin (jossa on tärkeää hinnoitella peli sisältönsä mukaan) sekä kasvaneen kokoluokan pelin varsinaisen (ja mielestämme täysihintaisen) julkaisun väliin. Oletimme Steam-pelaajien olevan okei sen kanssa, että ennakko-ostoksilla pääsisi edelleen Early Accessiin, mutta koska emme aio tarjota mitään sisältöpäivityksiä ennen elokuun ”Life in Technicoloria”, tilanne on aiheuttanut enemmän epäselvyyttä kuin toivoimme.”

We Happy Few ilmestyy kesällä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.


V2.fi | Markus Mesiä
< Oho, Fortnite on taa... Crytekin kehittämä j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova