Crytekin kehittämä ja Darksidersin jalanjäljissä kauhistuttava Hunt: Showdown kutsuu kokeilijoita säikkymään

20.01.2018 klo 17.00 | Luettu: 1433 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Ensimmäisestä Far Crystä ja Crysis-sarjastaan parhaiten tunnettu Crytek on valmis esittelemään pelimaailmalle tulevaa luomustaan. Studion Hunt: Showdown siirtyy suljettuun alphaan tammikuun 31. päivä.

Mikäli pelin ennakkokokeilu kiinnostaa, alphaan voi ilmoittautua pelin kotisivuilla. Mikäli ennakkotestit eivät kiinnosta, teoksen on määrä saapua Early Accessiin ennen julkaisua. Tarkkaa ilmestymisajankohtaa ei tosin ole vielä paljastettu.

Viime vuoden E3-messuilla esitelty Hunt: Showdown lupailee kauhua moninpelien ystäville. Teos on henkistä jatkoa Darksiders-sarjalle. Sarjan aiemmin kehittäneen ja sittemmin konkurssiin ajautuneen Vigil Gamesin David Adams sekä monet muut työntekijät siirtyivät osaksi Crytek USA -studiota.


V2.fi | Markus Mesiä
< We Happy Few -tekijä... Toimintaroolipelin P... >

Keskustelut (1 viestiä)

wnrgoinvdn

20.01.2018 klo 20.26 3 tykkää tästä

No nyt on aika paksusti sanottu että henkistä jatkoa Darksidersille kun genre, maailma ja pelimuotokin ovat eri. Ilmeisesti Devil May Cry oli henkistä jatkoa Megamanille kun molemmissa on isoja bosseja

Siis senkin voi vielä jotenkin nähdä kun Capcom aikoinaan totesi että ensin DMC oli Resident Evilin spinoff, mutta totesivat sitten että eihän niin voi olla

Kirjoita kommentti

55203

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova