Tuorein sisältö

Toimintaroolipelin PC-versio lykkääntyy PS4-arkkitehtuurin vuoksi

21.01.2018 klo 11.00 | Luettu: 3796 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Tammikuun toiseksi viimeiselle päivälle tähdätty toimintaroolipeli Ys VIII: Lacrimosa of Dana ei viekään PC-pelaajien loppukuuta.

Jo aiemmin lykätty PC-versio on tällä erää lykätty hamaan tulevaisuuteen. Syyksi kerrotaan pelin betassa ilmenneet ongelmat, jotka vaativat pelin ydinkoodin sörkkimistä.

Tekijätiimin varajohtaja Mitsuharu Hiraoka kertoo Steam-yhteisössä julkaistussa viestissään, että ongelmakohtia ilmenee ruudunpäivityksessä sekä muistin hyödyntämisessä.

”Ongelmat ruudunpäivityksessä johtuvat täysin alkuperäisen PlayStation 4 -version arkkitehtuurista, jota ei sellaisenaan ole PC:llä. Muistiongelmat ovat melko yksinkertaisia ja luultavasti jo viikonlopun aikana korjattavia. Kaikkien ongelmien korjaaminen kuitenkin vaatii sitä, että joudumme tekemään muokkauksia pelin ydinkoodiin.”

”PC-versiota ajateltiin alkujaan käännökseksi, joten halusimme vain optimoida peliä sen sijaan, että olisimme kajonneet ydintoimintaan. Palautteen myötä on kuitenkin käynyt selväksi, että ytimen muokkaamatta jättäminen ei ole vaihtoehto.”

Mikäli julkaisun lykkääminen kismittää ja rahat on jo sijoitettuna, maksusuorituksensa voi perua Steamissa täältä.

Peli on saatavissa jo nyt PlayStation 4:lle ja PS Vitalle.

V2.fi | Markus Mesiä
< Crytekin kehittämä j... Juhlavuottaan viettä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova