Tuorein sisältö

Switchin taisteluhitti ARMS on lopullisesti valmis

25.01.2018 klo 22.30 | Luettu: 1287 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Nintendo on julkaissut viime kesänä ilmestyneeseen ARMS-mätkintäänsä tukun ilmaista sisältöä. Lisäsisällön ja uutuushahmojen aika on kuitenkin ohi, sillä teoksen kehittäjä kertoo tekijöiden laittaneen hanskat naulaan mitä tulee pelin laajentamiseen.

Mätkintäteoksen luoja Kosuke Yabuki on vahvistanut asian Eurogamerille.

”Olemme julkaisseet peliin kesäkuun 16. päivän jälkeen useita merkittäviä ilmaispäivityksiä, joiden mukana on tullut muun muassa viisi uutta hahmoa, 12 uutta ARMSia, viisi kenttää, kerättävät ansiomerkit ja Party Crashin kaltaisia uutuustiloja.”

Aivan tyystin tekijät eivät kuitenkaan ole kuitenkaan hylkäämässä luomustaan. Etenkin Party Crash -tila on vielä vahvasti mukana.

”Uusia Party Crash -tapahtumia on vielä tulossa, minkä lisäksi tasapainotamme ja hiomme pelikokemusta edelleen, mutta meillä ei kuitenkaan ole tulossa enää suurempia päivityksiä.”

”Koemme saavuttaneemme tasapainon julkaisun jälkeisellä sitoutumisellamme, minkä vuoksi pelaajat voivat kokea jännittäviä matseja.”

ARMS on saatavissa yksinoikeudella Switchille.

V2.fi | Markus Mesiä
< V2.fi unboxasi: Shad... Helmikuun Games With... >

Keskustelut (1 viestiä)

onweovbvronnsd

26.01.2018 klo 00.10 1 tykkää tästä

Nintendon touhussa on kyl nyt ryhtiä kun julkaistaan jo julkaisussa valmis peli ja lisärisuunnitelman lopussakin todetaan että se oli nyt siinä

Muilla firmoilla hommat kuolevat yhtäkkiä huomaamatta ja joku toinen rahastaa jo neljännellä Complete Editionilla ja vielä sen päälle tulevalla season passilla
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova