Tuorein sisältö

Nintendo iski pöytään taistelusuunnitelmansa: luvassa napakkaa ja ilmaista sisältöä hamaan tulevaisuuteen asti

18.05.2017 klo 19.00 | Luettu: 2521 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Nintendo kertoi yöllisessä Nintendo Direct -presentaatiossaan suunnitelmistaan odotetun ARMS-teoksen suhteen. Luvassa on avoimen betan lisäksi uusia hahmoja sekä julkaisun jälkeistäkin sisältöä.

Pelin avointa betaa pääsee kokeilemaan loppukuusta. ”Global testpunch” käynnistyy Euroopassa toukokuun 27. päivä. Nyrkkejään pääsee heiluttamaan kyseisen lauantain lisäksi vielä sunnuntainkin ajan. Toinen mahdollinen kokeilusesonki on seuraavana viikonloppuna. Tarkat kellonlyömät voi katsastaa pelin kotisivuilta.

Toinen paljastettu asia on uusi taistelijakolmikko. Uudet hahmot ovat Twintelle, Kid Cobra sekä Byte & Barq. Uutisen lopussa olevista kuvista saa kuvan mätkijöiden olemuksesta. Hahmokööriä on toistaiseksi nimetty kymmenen taistelijan edestä.

Kolmas ja samalla viimeinen paljastettu tiedonmuru on Nintendon aikomus jatkaa pelin tukemista julkaisun jälkeen. Kehittäjiltä on luvassa ilmaisia lisäkenttiä, -hahmoja ja -aseita. Maksutta saatavien lisäsisältöjen avulla halutaan pitää peli tuoreena pitkälle julkaisun jälkeiseenkin aikaan.

ARMS ilmestyy kesäkuun 16. päivä. Kyseessä on Switchin yksinoikeus.V2.fi | Markus Mesiä
< Danger Zone palaa Bu... Suomalaispeli tarttu... >

Keskustelut (1 viestiä)

amiibo

18.05.2017 klo 21.07 1 tykkää tästä

Kaikinpuolin omalaatuisin taistelupeli vähään aikaan. Liiketunnistimet ovat olleet kysymysmerkki, mutta testaajien palautteesta päätelleen kontrollit toimivat ja pelillä tuntuu olevan kaikki edellytykset pärjätä maailmalla.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova