Tuorein sisältö

Pelikonsolin tärinäominaisuuden paljastama kipu osoittautui kasvaimeksi

18.02.2018 klo 14.00 | Luettu: 4238 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Yleensä pelit tapaavat nousta vakavien uutisten aikana otsikoihin lähinnä kielteisessä mielessä, mutta onneksi välillä voi kirjoittaa positiivissävytteistäkin sisältöä. Eräs pelaaja nimittäin kertoo havainneensa syöpäkasvaimen pelejä pelaamalla.

Redditiin kirjoittavan ChrisChalmsin kertomuksen mukaan mies havaitsi omituista kipua kädessään pelatessaan Switchillä Mario Kart 8 Deluxea. Syynä kivulle ja ihmetykselle oli alusta, sillä PC-pelaajaksi itseään tituleeraava käyttäjä ei yleensä turhia tärinöitä tunne.

”Tajusin, että en pelannut Switchillä enää, sillä tunsin kipua ohjaimen täristessä. Olen pääasiassa PC-pelaaja ja käytän Xbox One -ohjainta, mutta niiden kanssa ei ole ollut mitään vastaavaa.”

Kivun aiheuttaja on Switchin Joy-Con-ohjaimiin jemmattu HD Rumble -teknologia. Tärinä osoittautui turhan kivuliaaksi kolikoita kerätessä. Muutamaa kuukautta myöhemmin sessioiden aiheuttama kipu oli jo niin suuri, että oli aika lähteä tutkimaan tilannetta.

ChrisChalms kertoo lääkärille menon johtaneen kämmenessä olleen kasvaimen nopeaan havaitsemiseen, minkä vuoksi mies pääsee operaatioon huomenna maanantaina. Ilmeisesti kasvaimen vaarallisuus on hyvin epätodennäköistä, mutta operaatio tehdään silti.

Samalla mies utelee suosituksia peleistä, joita voi pelata vain yhdellä kädellä. Auttakaahan miestä mäessä mikäli mieleen juolahtaa esimerkkejä.

Tarinan (ja uutisen) opetus on kuitenkin selvä: kannattaa pelata jo ihan oman terveydenkin vuoksi!

V2.fi | Markus Mesiä
< RiME kaunistuu lähel... Skandinaaviseen tunn... >

Keskustelut (4 viestiä)

VisualNovel

18.02.2018 klo 14.05 7 tykkää tästä

Japanilaiset runkkusarjikset sopinee yksikätiselle
lainaa
asdasfasf

18.02.2018 klo 19.26 2 tykkää tästä

kasvain =/= syöpä
lainaa
Omakeximä

18.02.2018 klo 20.39 2 tykkää tästä

Pipp-peli.
lainaa
ipfehwfvohw

18.02.2018 klo 22.41 1 tykkää tästä

Kunhan leikkii sillä toisella kädellä, ettei tartu syöpä vehkeeseen
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova