Tuorein sisältö

Nintendo esitteli vielä kertaalleen tänä vuonna Switchin tulevia indiepelejä

15.12.2020 klo 20.30 | Luettu: 1563 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Nintendo esitteli vielä vuoden loppuun kertaalleen lähiaikoina ja ensi vuoden alkupuolella Nintendo Switchille ilmestyviä indiepelejä. Jos siis vielä haussa on viime hetken pelilahjaideat Switchille, niin alta löytyy lyhyesti esiteltynä valtaosa lähetyksessä nähdyistä peleistä.



Kehutut luolastorymistelypelit Spelunky ja Spelunky 2 saapuvat ensi kesänä Nintendo Switchille. V2.fi:n arviossa ensimmäinen Spelunky sai arvosanaksi 4/5 ja jatko-osa Spelunky 2 taas 4,5/5, eli jos peleihin ei vielä ole ehtinyt tutustumaan niin nyt ehdottomasti kannattaa viimeistään niin tehdä.



Ensi vuonna ilmestyvä Fisti-fluffs paljastaa kuinka söpöt kissat mättävät toisiaan, sillä välin kun omistajat ovat poissa.



Very Very Valet on kaoottinen autopeli maksimissaan neljälle pelaajalle, jossa tehtävänä on pysäköidä ja palauttaa autoja erilaisissa hassuissa ympäristöissä. Peli ilmestyy alkuvuodesta ajoitettuna yksinoikeuspelinä Switchille.



Perinteisempää beat'em'up -toimintaa uniikilla ympäristöllä ja upealla käsin piirretyllä grafiikalla tarjoilee Tunche, jonka pelimaailma on mallinnettu Amazonin sademetsän mukaan. Peli ilmestyy ensimmäisenä Switcille maaliskuussa 2021.



Jos retrotoimintaa kaipaa heti alkuvuodesta, niin kannattaa tutustua enemmän kuin vähän alkuperäisestä 8-bittisistä Ninja Gaiden -peleistä inspiraatiota ottaneeseen Cyber-Shadow-peliin, joka julkaistaan 26. päivä tammikuuta.



Kissojen ystävät pääsevät pyörittämään omaa kissakahvilaa heti tänään saatavilla olevassa Calico-pelissä. Lähetyksessä nähdyn pelikuvan perusteella luvassa on kiirentöntä ja rauhallista kahvilan sisustelua sekä kissojen paijaamista.



Alba: A Wildlife Adventure päästää pelaajat seikkailemaan Välimeren saarelle, jossa pelaajan tehtävänä on auttaa pulassa olevia eläimiä ja luontoa sekä lopulta tietenkin pelastaa koko saari. Peli ilmestyy kevällä 2021.



Gnosia on mielenkiintoiselta kuulostava vain 5-15 minuuttia per pelikerta kestävä kauhuaiheinen visuaalinen novelli, jossa pelaaja yrittää selvittää aikasilmukan sisällä mikä on mystinen gnosia ja miksi aika toistaa itseään. Peli ilmestyy alkuvuodesta 2021.



Happy Game ei ole aivan nimensä mukainen peli, vaan tarjoilee pikemminkin häiritsevää psykedeelistä kauhua. Peli ilmestyy Switchille keväällä 2021.



Super Meat Boy Forever ilmestyy ajoitettuna yksinoikeuspelinä Nintendo Switchille juuri ennen joulua 23. päivä eli perheen kanssa ajan viettämisen sijaan voi yrittää läpäistä pelin haastavia tasohyppelykenttiä.



Grindstone tarjoilee myöhemmin tänään 200 kenttää, joissa pelin nimen mukaisesti jauhetaan kombottamalla itselleen kiviä päästäkseen pelissä eteenpäin.



Viimeisenä indielähetyksessä esiteltiin hittipeli Among Us, joka saapuu Nintendo Switchille tänään. Joten nyt on mainio tilaisuus päästä syyttelemään kavereita ja ampumaan nämä avaruuteen.

Näiden pelien lisäksi lähetyksessä nähtiin myös lyhyesti pätkiä muutamista muista Switchille pian ilmestyvistä indiepeleistä, joita olivat muun muassa When the Past was Around, Kosmokrats, Hazel Sky, Trash Sailors ja Finding Paradise.

Lähetyksen voi katsoa kokonaisuudessaan alta.




V2.fi | Mikko Seppänen
< Suomalainen striimaa... Nyt ollaan taaksepäi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova