Tuorein sisältö

Maailman kovimman NHL-taiturin titteli tarjolla - voittajalle 100 000 dollaria ja paikka NHL-gaalaan

11.03.2018 klo 17.00 | Luettu: 3628 kertaa | Teksti: Markus Mesiä


Suomessa ikisuosittu NHL-sarja jatkaa porhallustaan elektronisen urheilun saralla. Tuoreimman NHL 18 -teoksen tiimoilta järjestetään NHL Gaming World Championship -turnaus, jonka voittaja kartuttaa pankkitiliään 100 000 dollarin arvosta.

Palkintoraha ei ole ainoa voittajalle kuuluva asia, vaan virtuaalilätkän kuningas tai kuningatar pääsee myös osaksi 2018 NHL Awards -tapahtumaa.

Mikäli Laineen, Rantasen, Barkovin, Rinteen ja kumppaneiden temppujen siirtäminen virtuaalikaukaloon ei ole temppu eikä mikään, tapahtumaan voi käydä ilmoittautumassa jo nyt FaceItin sivuilla. Karsintaturnauksia järjestetään maaliskuun 24.-31. päivä. Kaikilta kolmelta kilpailualueelta (USA, Eurooppa, Kanada) pääsee kahdeksan parasta seuraavaan vaiheeseen.

Euroopan kahdeksan parasta pelaajaa pelaavat kakkosvaiheensa Tukholmassa Viasatin tiloissa. Tapahtuman kaksi parasta voittavat tiketit ja pääsyn finaaleihin.

Karsintoja voi pelata sekä Xbox Onella että PlayStation 4:llä, mutta varsinainen finaali järjestetään Las Vegasissa (19.6.) PlayStation 4 -versiolla.

Lisätietoja tapahtumasta voi lukaista NHL:n sivuilta.

V2.fi | Markus Mesiä
< Onko tässä enää mitä... Warner Bros kutsuu p... >

Keskustelut (1 viestiä)

ownigigvn

11.03.2018 klo 18.11

Kuten Gran Turismon tapauksessa niin pitäisi tässäkin taata yksi NHL-peli jossain joukkueessa. Kyllä jos Änärissä on maailman kovin niin kentälläkin saa jotain aikaan

Jos nyt vähän epätasaisuus pelottaa niin voisivat ottaa 31 parasta ja laittaa yhden jokaiseen joukkueeseen
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova